Lillemannen - inte liten :-)

Då var vi på bvc för en liten stund sedan för vägning, mätning och det vanliga. Lillen passerade 5 veckor i tisdags :-) Stor pojke nu måste jag säga. Inte bara att han redan passerat 5 kg strecket med 155 gram och är 56,5 cm lång redan. Utan han är nu med, han håller huvudet helt själv, han ler, visar sitt missnöje, klar vaken jätte länge i sträck, har en tydlig rutin vad det jäller mat, matsmältningen och sömnen. Idag låg han och slog på mobilen som hänger över sängen och följde de små bina som flög runt :-)

Kikade i Donnas loggbok på hennes tllväxt kurva och kolla hur lika/olika kurvorna ser ut. Så kul att se och "gämföra". Donna som låg mellan grabbarna tidigare vägde och mätte inte så mycket vid sin 2 månaders konrollen ens som Donovan gjorde idag :-) 5 veckor och 3 dagar gammal!

Ska plocka fram alla logg böcker och knappa ihop ett inlägg någon dag :-)

Fick även fylla i ett formulär med en massa frågor hur man upplever livet och har upplevt det de senaste 7 dagarna. En rutin koll av mammans välmående. Mycket bra att det görs! Ska återkomma vad resultatet blev av det senare.



Kommentarer
Postat av: Maria

Jaa min lillkille väger 5240...vid 4 veckors kontrollen..haha

2010-10-22 @ 14:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0