Ännu en natt med dålig sömn :-/

Huuuffff, när ska detta ta slut!!!? Har vaknat ett par gånger i natt. Och då jag just somnat om så har lillemanne hostat så mycket att jag varit tvungen att titta till honom. Vågar inte låta honom va när han är så dålig :-( Han hostar så mycket att han chippar efter luft och så har han feber lille skrutten.

Så nu blir det sängen och vila en stund medan lillfisen och lillfisan sover "middag".....


LÅNG DAG....

Alldeless för lång dag har det varit.... :-/ Men de minsta hemma febriga, hostiga och själv ont i halsen på allt annat med :-( Resten har varit på dagis och jobb. Sedan åkt till Tania direkt efter för att hjälpa till med flytt. Så snart e dem väl hemma... SKa in och duscha av mig dagen stress och se om jag kan komma till ro så jag kan få en god natts sömn. För det behöver jag verkligen!

Känns som att någon kört min kropp i en mangelmaskin!!!! :-/

Jag vet att jag inte är ensam, men det känns så i alla fall....

Efter att jag lagt mig i grabbarnas rum och sov i ca 2 timmar så tog jag mig i kragen och slängde i mig lite fil. Jag har ju lovat att en promenad om dagen skulle vara mitt mål denna vecka. Så magen fick nöja sig med lite fil för jag beslutade mig att ta mig in på maxi under promenaden och köpa med mig lite till kyckling sallad som jag skulle belöna mig med efteråt.

Hemkommen, mätt och helt slut....

Jag lät mig själv känna underhela promenaden istället för att plugga igen med musik i öronen på max.

Mötte grannen vid hissen presic när jag klev ufanför dörren som påminde mig om att jag inte är ensam men det känns fan som att det är bara jag som är så dålig, jag som är den ända skiten på jorden. Samtalet med henne fick mig att låta mig känna all skit jag känner. Det var skönt men jobbigt! Tack fina M för samtalet och rådet om D :-)

Nu är jag helt slutkörd orkar inte en bestämma mig vart jag ska, till vilket rum. Sitter här med datorn i köket som har blivit lite utav mig ventil. Jag måste ju få pysa ut någonstans annars exploderar jag!

Jäkla beslutsånget, jäkla oro-hatar detta....

Trötter

Tog mig upp strax innan Sid och kidsen skulle iväg vid 06.30. Har hunnit äta lite frukost och nu orkar jag inte med något mer....bäddar ner mig i extra sängen i grabbarnas rum strax..... klockan e 07.52 just nu bara :-/

Hhhhhuuuuuu vilket jävla liv jag lever :-(

Huvudvärk som reklam i dörrinkastet

Denna ständiga huvudvärk som kommer och går presic som den känner för. Kommer ibland i korta stunder bara under dagen, ibland flera gånger för att släppa efter en lite stund. Utan att jag gör något åt det. Jobbigast är dock de kvällar då det håller i sig i 2-3 timmar innan jag lagt mig och somnat med 2 alvedon i magen utan att det hjälper. Utan vaknar med samma huvudvärk på morogonen. Detta händer inte så ofta men det beror nog på stressen oxå. Det är inte migränliknande smärta utan "bara" som en tyngd över ögonen.

Som reklam i dörrinkastet - kommer oftast varje dag, men inte alltid och ibland kommer det mängder som man inte kan skaka av sig :-) Fast man lagt ifrån sig dem, tom slängt dem så påverkar dem oss. Vissa bryr vi oss inte om överhuvudtaget och vipps så e dem borta :-)

Lite lik min huvudvärk tycker jag :-) Hahahhahaaaa!

Fysiken säger stopp, psyket säger detsamma!

Visst kan man säga att jag har orolig magen om jag behöver gå på skithuset för att göra det, det just heter flera gånger om dagen? Lika orolig som magen är känner jag mig totalt rastlös. Kan inte komma till ro vad jag än gör. När jag väl kommer igång med att göra något så att säga. Jag har så himla svårt att komma igång med saker o ting. ( Har fortfarande inte kommit igång med träningen på Atlantis. Och det va en månad sedan jag hämtade ut mitt 6 månader kort o inte har jag varit där efter det.) Brukar säga att när jag har ork har jag inte tid men så e det inte riktigt-jag har inte haft ork på väldigt länge, tiden hade jag kunnat skapa men jag glömmer ständigt bort vad det e jag vill göra eller skulle gjort. Jag har inte kunnat sätta mig ner o fukosera på att på något sätt sätta stopp för den hemska virrevarvlett jag sugist med ner i. Kan sitta i korta stunder o koncentrerat söka efter svar, lösningar på hur jag ska gå till väga. Men hopplösheten, oron över framtiden gör sig påmind hela tiden. Och utmattningen är ett faktum. Så bara och sitta och försöka finna ro går inte för jag kan inte ens koncentrera mig när det "är" lugnt.

Jag har förr kunnat tåla "smärt" och kunnat skaka av mig de mest spydiga påhoppen/kommentarerna. Men inte längre! Jag kan efter en lite kort stund efter att någon av kidsen satt sig i mitt knä känna att det gör ont i hela min kropp. Sjukt jaaa- dem är inte tunga betong block och de sitter ju bara i knät. Inte på mina axlar,armar, huvud, rygg och resten av hela kroppen. Neee utan bara på benen, men jag får ont i hela kroppen.

Kalla mig inte tråkig/trist/sur eller något annat helt ofarligt om du inte vill att jag ska bli irriterad och själv komma med en massa spydighet för att jag blivit så irriterad att jag inte kan hålla mig i styr. Och vad du än gör så fråga mig inte hur jag mår heller. Vill du inte veta så fråga inte. Inte säker jag vill berätta heller till dig/dig/dig/dig vem du nu än kan vara. Känns som att jag får frågan hundra gånger om dagen bara. Jag PALLAR inte svara, jag VILL inte svara, jag VILL inte ljuga med ett falskt leende på läpparna o säga jodå det e okey!

Det är ett helvete att behöva dra på sig masken med den glada minen hela tiden. Det är pest att inte kunna bara vara. Jag får inte vara tröt, orkeslös, nedstämnd utan att ni tror att jag är tjurig eller att det är fel på er. Det är inget fel på er. JAG ÄR "BARA" TOTALT UTBRÄND! Jag är orkeslös, jag är ständigt trött, jag är nedstämd, jag är överkänslig. Det är inget fel på er jag ser varje dag, träffar ute/affären/någon annanstans. Jag är körd som jag har sagt ett par ången det senaste tiden. Men vägrat erkänna det för mig själv.

Genom att ni som finns vid mig, runt mig förstår mig lite bättre hoppas jag att ångesten och panikattackerna försvinner. För jag tar åt  mig av att ni inte mår bra, av att ni inte förstår mig, av att ni "pressar" mig. Men jag kan inte rå för att jag inte satt stopp tidigare, att jag inte sett tidigare att jag kommer köra rakt in i väggen i 300km/h.

Jag har alltid varit för, för att göra allt som behövs göras, vad som förväntas av mig och det jag själv satt som krav att fixa. Ofta sagt att så länge jag är igång och kör på så låt mig. Jag vill göra det annars hade jag inte gjort det. Det stämmer mycket bra men att jag försökt göra all 50 timmars jobb på 24 timmar helt själv säger sig självt. Hade kunnat säga det till vem som helt och varna för den utbrända väggen i god tid. Men jag ne jag ska ju vara SUPERWOMEN/SUPERMOM.

JAG ÄR SUPERWOMEN/SUPERMOM

Annars hade jag inte bett om hjälp och förståelse. Jag vet att det inte vänder över en natt så nu återstår jobbet som ska få mig att komma på fötterna. Kommer börja med små, små, små steg....

Det kommer inte bli lätt då jag inte riktigt kan se ljuset i änden av tunnlen som man säger. Allt känns bara så hopplöst just nu. Men ska börja med att ta mig ut på en promenad varje dag denna vecka så kanske jag kan känna mig mindre missnöjd med mig kropp. Det blir mitt första lilla steg-att ta mig ut på en promenad varje dag denna vecka. Inga mer måsten utan bara det. Allt annat som finns att göra kommer ni att få ta och bara om jag orkar och vill så hoppar jag på och hjälper till.

Jag har varit "för stark" för länge och jag ska va det fortfarande men på ett annat sätt :-)


Smoked, burned aaaaaaaaaaa totalt utbränd

Trodde aldrig orken skulle ta slut, trodde aldrig kroppen skulle kollapssa! Men nu är jag här och jag vet inte hur jag ska förklara känslan hur det känns att vara utbränd. Jag sover inte om nätterna som jag borde. Jag lägger mig helst då barnen lägger sig klockan 19.00. Men även om jag skulle göra det så skulle jag inte känna mig utvilad. En trötthet som inte går att vila bort!!! Jag vaknar flera gånger varje natt, jag drömmer mardrömmar som jag inte kommer ihåg. Vaknar bara med en gropp i magen. En oro som jag inte kan stilla bär jag med mig hela dagarna. Kan somna när som under dagen och inbillar mig själv att jag laddar på med energi genom power naps. Men jag vaknar ännu tröttare och längtar till kvällen hela tiden för att jag ska få "sova". Jag blir stressad av att jag hela tiden tänker jag måste vila, jag måste vila, jag måste vila. Och jaaa det måste jag med stressen över att jag måste och att det inte hjälper hur mycket jag än vilar gör mig tokig! Det finns ju så mycket mer som jag vill göra, som jag borde göra istället. Men här sitter jag och är bränd :-(

Jag vill och jag ska hitta en hållbar livsstil bara jag kommer upp ur groppen som jag fallit i!

RSS 2.0