Fredag...........

Japp fredag men inget planerat som vanligt :-/
Vad har vi gjort då? Hmmm, inget vaknat, ätit, ätit, sovit, ätit och nu sitter vi allihop i vardagsrummet.
Det är Madagaskar 2 tror jag på Canal+HD som resten tittar på medan jag sitter här och knappar.

Snart ska väl kidsen sova, äver jag kommer lägga mig tidigt.
Jag får inte nog med sömn helt enkelt, kan sova hela dagen, mer eller mindre. Bara vakna för att äta, dricka och ev toalett besök. Men hur gärna jag hade gjort så, så kan jag inte det. Jag har 3 barn som jag måste se om.

Just nu är jag inte en bra mamma känner jag, inge bra alls i ju för sig. Jag bara går och tjurar, är arg och har ångets över allt. Sen fär jag ångst över att jag har ångest typ. Ett jäkla liv jag har alltså. Inget känns kul längre. Jag är glad över allt jag har och så men den där riktiga känslan av lycka finner sig inte.

En kompis som jag lärt känna på jobbet hörde av sig. (du vet vem du är K) Hon hade tydligen läst min blogg och ville gratta och kolla hur det var med mig. Det lilla gjorde så mycket! TACK! Vet nu att du läser någon gång i alla fall så förhoppningsvis ser du det här också.

Det är inte alltid lätt att visa hur mycket man uppskattar de minsta sakerna i livet. Ibland så räcker det lång att bara någon hör hur det är med en egentligen!

Visst har jag alltid min "lilla" Ema alltid och det är skönt. Ibland har ett litet sms från henne hjälpt mig genom dagen.

Disney har funnits till också nu ett par gånger då hon har tagit med sig grabbarna så jag kunnat andas ut lite.

Men för att inte glömma nämna det så gör jag det nu- Lillan har nu 2 vassa skaker i munnen som inte riktigt syns än men känns gör dem. Hon bara växer och växer. Hon är närmar 70 lång nu och väger 7705 tror jag det var exakt när vi var på Bvc för en vecka sen. Hon är glad lite lugn tjej som sällan gråter. Hon kan dock skrika när det är något som hon inte tycker är i sin ordnig.  Som till exempel om vi eller någon av oss äter något så är det inte okey om hon inte får hon med. Då kan jag lugnt påstå att hon minst sagt skäller på en tills inte hon får hon med. Hon vill ha allt. Hon är ett mat vrak :-) Men jag älskar när mina barn äter. Gillar inte att behöva tjata på de att de ska äta. Men det går alltid i perioder. Vissa måltider behöver jag inte säga ett knyst men vissa känns det som att jag bara skulle vilja trycka i dem maten efter att fått tjata en miljon gånger.

Både Colin Och Damian kunde äta hela tiden ett tag när de var som Donna, men det syn inte nu på dem alls.


LÄNGTAR SÅ TILL SOMMAR OCH SOL NU!

Längtar som sagt efter värmen  nu och få slippa alla dessa kläder som jag måste ta på killarna när dem  ska till dagis. Det är ett helt projekt att få på och av allt på morgonen.

Tänker på vad skönt det ska bli att bara kunna vakna, duscha dem och sätta på dem ett par shorts och en t-shirt och vara klara för att gå efter lite i magen:-)

Jag kommer kanske inte tycka om det själv så jätte mycket då jag tyckte att det var jätte jobbigt att gå gravid  tom hela maj hela 2 ggr och med Donna så blev det ju hela juni oxå. Hade hur svårt som helst att sova om nätterna för att det var för varmt. Och nu så blir det väl ända fram till Aug-sept. Vet inte riktigt än när BF kommer att bli..........Men sommare ut verkar det som i alla fall. Men skönt ska det bli i alla fall med sommar. Även slippa alla förkylningar. Killarna var hemma förra vecka för att det var febriga+förkylda. Verkar som att De verkar vara på gång att bryta ut igen efter bara en vecka på dagis. Är så tröttsamt!

Jag får återkommea med det när jag fårr tummarna ur och ta mig till apotekte och inhandla ett digitalt test :-)



Ska ta mig något att dricka sen får jag se vad det blir av mig. (Alkohol fritt)


Mår inte bra idag.

Usch jag mår inte bra idag alls. Jag är jätte trött och illamående trots att jag har tabletter för illamående. Men idag tänkte jag skippa dem. Man blir lite dåsig av dem :-/ Och jag är redan trött och seg som det är...........

Min lilla tjej somnade just i babysittern :-) Så söt!
Ska nog gå upp med henne till hennes säng istället strax.
Får se om jag lägger mig en lite stund oxå :-)
Behöver det känner jag. Men måste äta något innan jag lägger mig i alla fall.

Ev. åter senare. . . . . . .

forts...........

Har nu näst sista plåten med bullar i ugnen kl. är 13.20 så jag kanske hinner hämta killarna också.
Danna har vaknat för några minuter sen men hon ligger snällt kvar i sängen där uppe och pratar med sina gosse djur som hon har i sängen.

Så typiskt jag lyckades bränna eller aaaaa grädda den första plåten lite längre så de är lite mörkare än vad jag ville att dem skulle bli. Och jag glömde äver mandel på dem :-( Aja de smakar i alla fall ok.

I ju med att jag nu har börjat lova mig själv att göra något varje dag så tänkte jag att jag imorgon ska gå på mamma gympan med Donna imorgon efter lämnat killarna på dagis. De kan vara något faktisk!

Kom ju tyvärr inte iväg till friskis som jag lovade mig själv att jag skulle göra igår när Sid kom hem.
Ema kom, Disney var här, vi käkade och tjatade en del. Senare på kvällen åkte vi till Maxi, tror kl. var 21. Om inte lite efter till och med. Efter det satte vi oss på MAX ock åt igen. Jag med min ständiga hunger. Jag fick båda två att göra mig sällskap :-) alltid godast när man är fler.

Så jag lät det vara, jag svek mig själv lite. Istället så hadde jag det kul med tjejerna. Det var inte dumt det heller!

Nu är sista plåte bullar i ugnen. (13.36)
Har inte hämtat lillan än, deda kom just ocså.
Får se ve som hämtar killarna av oss............

Dagis, bullbak, lunch och dagis idag.

Japp jag lämnade killarna själv idag på dagis, deda fick vara hemma hos oss och vakta en sovandes Donna. Kom hem åt lite frukost. DUMMA mig gick på tomm magen nästa, åt bara en banan innan. Självklar mådde jag redan illa innan vi han komma ut på gatan :-/ AJA BAJA mig, får ju inte slarva med att äta nu längre!

PGA att jag slarvade i morse så har  jag mått illa hela tiden nu, trots att jag tog en tablett mot illamående.
Även nu borde jag äta min lunch som jag reddan har värmt. Men självklart ska jag bara........

Jag får ta och äta lite nu. Åter kommer ev igen om jag hinner innan det e dags för killarna att komma hem.
Hoppas även Deda kan hämta de själv. Har BULLAR i ugnen :-)

Ja, jag har varit lite duktig idag, som jag lovade mig själv igår :-)

Hej Svejs så länge!

Ensam hemma, nästan i alla fall...

Disney kom och tog med sig grabbarna ut och lillan sover. Jätte skönt att bara vara. Visst är det så dagarna då grabbarna är på dagis också men då måste vi upp tididgt och jag måste duscha killarna, fixa de, fixa frukost osv inom viss tid. Tidigt på morgonen.

Idag gick vi up runt nio tiden, tog det lite lugnt fixa frukost och fortsatte ta det lugnt bara.
Det ända jag gjort är att ta ut disken och diskat ur de som fanns i vasken. Annars inget, eller jo om det nu räknas då.....jag tog ut kyckling klubborna och marinerade de så att jag bara kan slänga in de i ugnen sen.

Kokade lite fattig soppa som jag kalla der till mig så jag kunde stilla den eviga hungern :-)
Fattig soppa=grönask buljon, hönsbuljong och sopp pasta. Lade till lite peppar med.
Enkelt,snabbt, gott och stillar väl hungern i en timme i alla fall.

Funderar på att ta upp träningen igen trots mitt tillstånd. Måste ju inte hoppa och ge gärnet utan mest för att komma ut o röra mig lite. Ska höra med Jelena om hon skulle kunna tänka sig att göra mig sällskap då hon också väntar. Vill helst inte gå själv känns lite konstigt att stå där på gymet med en kula :-/ men e vi två så har vi varandra i alla fall. Jag har i ju för sig inte tränat alls med de andra kidsenn i magen heller så det blir något helt nytt för mig. Kanske slipper bli ett jätte fetto som innan då. Jag har ju mitt friskis kort annars bara förgäves. Lite tråkigt att bara ha det och inte använda det alls. Kanske kan prata med personalen om vilka pass de tycker man kan gå på och lite så. Gymet e ju inga konstigheter tycker jag inte. Där e det bara att köra på som vanligt men lugnare. Där har jag ånda alltid bara kört uppvärming på löpbandet (favorit) och sedan tagit armar, axlar och rygg i stort sett och det kan jag ju fortsätta med nu med.

Får se bara när mina spöken släpper iväg mig :-/ Eller JAG verkligen tvingar ming själv att våga göra något istället för att bara sitta hemma.

Jag faller så lätt ner i jätte gropar och orkar inte dra mig upp från dem. USCH!!!!
Skulle behöva någon som kom och tog med mig också. Någon sominte ger sig mot min starka vilja eller illvilja kanske jag ska säga istället. Jag är så anti allt innan jag väl gjort det. Och jag är en svår jävel att övertala.

Men det är inte någon annans plikt att få mig att må bra, det är jag själv som måste ta tag i det hela.
Kanske om jag lovar mig själv att jag ska göra en viss sak och skriver det här så kanske jag till och med faktisk får tummarna ur.

Frågan är bara vad jag ska börja med och när jag ska göra det. Hmmmmmm kanske ikväll redan när Sid kommer hem så kanske jag borde ta o kila iväg en stund till friskis och efter det handla lite.

Jag är sugen på mina kanel bullar med mandel på, mmmmmmmmmmmmmm. Kanske ska ta mig tid och baka imorgon när killarna är på dagis.

Då har jag redan 2 saker jag ska göra då, nej tom 3. Friskis, handla och baka.

Då så jag lovar mig själv att gå till friskis när Sid kommit hem och sedan gå och handla lite.
Imorgon lovar jag att jag ska baka bullar :-)

Nu ska jag upp till min lilla tös som vaknade presic och se vad vi kan hitta på innan killarna kommer hem med Disney. 

Velar alltid om vad jag borde skriva o inte.......

Vad är ok att skriva egentligen och vad ska man hålla för sig själv. Jag är mer den som håller allt för mig själv även i verkliga livet. Jag är så rädd att ingen ska tycka om mig, att dem tycker att jag inte är en person som de vill vara med, att de ska prata om mig när jag inte är med, att jag ska göra fel hela tiden, så jag håller allt för mig själv och kan sällan glädjas åt livet. Jag går istället och mår hur dåligt som helst inom mig själv och kan inte sätta ord på det alls-om hur jag mår. Men efter läst en mycket sorgsen historia som en tjej delar med sig av i sin blogg så fick den mig att faktiskt vilja skriva här och försöka få ord på mer än vanligt.

Har för vana att "tjura" för mig själv i flera dagar utan större anledning. Jag gör bara de mest viktigaste sysslorna bara som att byta blöja, mata, ge mat, duscha barnen osv. Men mig själv skiter jag i för jag orkar inte bry mig om mig själv............ När jag har tjur tid/dagar pratar jag inte med någon mer än barnen om jag inte chattar med Ema på msn då. Men Sid o jag kan vara tysta från varandra i dagar som värst. Tycker det är jätte jobbigt men ändå gör jag inget åt det för jag är rädd att han ska avvisa mig. (har hänt) och det har jag med mig hela tiden även om det oftast är så att han inte gör det. Han vill ju att jag ska komma till honom och han vill att det ska vara bra, inte såhär.

På sistonde har jag varit ännu mer känslig med tanke på tillståndet jag/vi är i. Inte ens det kan jag glädjas åt. Inte att jag skulle vilja att vi inte var där nu igen men just att jag bara tycker allt är så himla jobbigt och på det så mår jag piss mestadesl. Det har jag inte upplevt tidigare :-( Det är ett par stycken som vet om det redan. Sid vart så glad och ville berätta medans jag är mer förtegen om det. Men tror att de närmaste vet nu i alla fall så känner att jag lika väll kan nänma det här.

Hatar att känna mig som jag gör, för då är jag alltid sämre som mamma, sabo/flickvänn, person överhuvudtaget.
Det är så ensamt i min lillla värld som jag skapar i mitt huvud av oro, rädsla och allt negativt.

Antagligen har många ner perioder. Men hur tar man sig upp? har ju ingen ork till något och seciellt inte för mig själv. Orkar knappt bry mig om att duscha och fixa mig. Är ju ändå bara hemma hela tiden så vad gör det. (går ju inte och luktar) Men det att ha orken att göra saker som borde vara helt självklara att man gör utan att behöva ha ork till det. Jag sätter mig själv i ett litet hörn och trycker ner mig själv dessutom hela tiden. Jag äter knappt heller vilket får mig att må ännu mer piss för jag påverkar inte bara mig själv nu. Men jag väntar ända in tills att jag mår skit och då står jag där med huvudet i kylen och tycker att det inte finns något vettigt stoppa i sig :-(

Måste fan ta tag i mig själv snart fåör det här leder inte till något bra alls!

Vill ha energin tillbaka som jag hade när jag gick gravid de sista 2 månaderna med lillan. Visst var jag trött och hade ont i ryggen lite och så men mådde inte dåligt varken fysiskt eller psykiskt annars. Allt kändes bra, allt var bättre! Jag fick massor gjort, jag ville mer tom men tiden fanns inte till, till allt jag ville göra. Men nu, nu är det tvärtom. Vill/orkar inte.................

Men samtidig så vill jag inget mer än att kunna njuta av livet av mina barn, min älskling Sid, av alla människor runt om. Framförallt mig själv :-)

Jag ska, jag ska, jag ska, jag måste göra något nu åt mig själv!



Kanske borde ta upp bloggandet igen lite smått........

Aaaaa som sagt kanske borde ta upp skirvandet igen. Men det har bra varit för mycket av en massa dåliga saker som hänt runt omkring att jag inte har någon ork. Även just nu så är inte allt tipp topp, men när är det det någonsin hos någon. Får se m jag kommer att skriva på nytt igen. Vill/kan/orkar inte nu!

RSS 2.0