Tid...

Tiden är boven i att bloggen inte blir uppdatera som förut.....
Hinner inte sitta som förut vid datorn i 1-2 timmar varje dag. Lillen sover inte 24-7 längre. Han kräver att bli ompysslad, sysselsatt och gosad med :-)

Finare väder har gjort att jag inte heller vill vara inne om dagarna. Utan jag passar på att ta med mig barnen ut- promenerar och tar en sväng förbi lekparken.

Men idag verkar det bli en inne dag med Damian och Donovan. Verkar kyligt och blåsigt ute :-/

Just nu sysselsätter Damian sig själv och samtidigt undrehåller lilla D :-) SÅ jag har en lite stund över till att knappa lite här.

Det blir en tvätt, städa och fix dag fram tills Ema kommer efter sin massage. Sedan bär det av mor Gina ikväll som har tjejkväll och 20% på hela sortimentet. Smarrig fika kommer vi nog unna ockå :-)

NU ropas det mamma där nere- hej hej på er!!! :-)

Trötter nu :-/

Riktigt, riktigt trött är jag nu. Dagen har varit bra annars men det är påfrestande när alla kidsen är hemma och vi inte kunnat gå ut. Tanke va att vi skulle ut på förmiddagen men det var så blåsigt och duggade lite då o då :-( Inget kul väder att vara ute i!

Så nu ska jag inte sängen tillsammans med min spikmatta :-) Snart kommer även älsklingen upp sa han :-)

Natti natt allesammans!

Zumba Zumba Zumba

:-) Nu kommer jag vara glad resten av dagen!!! Körde Zumba live framför tvn nyss. Kidsen somnade allihop till den härliga musiken. Även om jag inte ser resultat kommer jag att fortsätta för att det är så kul. Hur knäppt det än ser ut att jag står framför tvn och skakar rumpan helt själv :-) Grabbarna provar lite ibland men dem blir bort puttade av mig :-/ Hahahahah! kommer nog att få tillbaka det senare dock när dem blir större. Nu tycker dem de är kul att titta på mig och kollar om jag gör rätt.

Nu måste jag in och skvätta lite vatten på mig ;-)

Påminelse/önskemål

Min/våran underbara lilla niece "T" påminde mig om dig min då kära blogg. Hon undrade vad som hänt med dig....
Inget sa jag nog först bara till henne. Men vad har hänt egentligen??? Vet inte hundra varför jag inte besökt dig på ett bra tag kära klotter vägg.

Det har hänt så mycket som inte bara kan klottras ner utan jag måste bearbeta allt innan. Både bra och lite mindre bra.

Min kära familj mår super tack och lov-barnen sover gott just nu allesammans :-) Mannen min han är och tränar. Jag har kört ett 40 min pass Zumba framför tvn :-) jag blir så glad så fort jag sätter på dvd och hör snubbens röst ;-) Och sedan kommer musiken med som får kroppen att röra på sig av sig själv :-) Känner inte av att jag stått och skakat rumpa i 40 min-hoppas det ger resultat.

Jag ska försöka köra ett pass om dagen. Men det kommer inte bli det "långa" 40min passet varje dag. Kanske får varva med 20 minuters ibland.

Idag har jag varit duktig! Gick runt båda sjöarna med lillen och lillan i vagnen och till sällskap hade vi även Auntie "S". Plus att jag nu körde Zumban :-)

Det jobbiga är dock att jag inte ser någon skillnad. Alltså ingen som helst!!! :-( Men jag ska fortsätta-får kanske öka på också på något sätt.

Så nu "T" en liten uppdate! Ska försöka hålla orden kommande. Så jag kan förjylla dina raster ;-)

RSS 2.0