Lite bilder på lille mannen....
























- 10 och lite till.......

I tisdags stod vågen på ganska exakt 68.8kg. Lite mer än 10kg mindre en vecka efter förlossningen :-) Jiipppeee!
För en lite stund sedan ställde jag mig på den igen för att det faktiskt kändes som att jag gått ner något ytterligare. Känslan var inte helt fel :-) Vågen visade 67.6kg :-) Riktigt kul att det fortfarande går neråt utan att jag rört på mig något speciellt. Visst lillen, fostevattnen och moderkakan vägde en del. Men de kilona försvann ju direkt och det kan ha varit ca 5kg totalt bara inte mer. Så resterande 5 och lite till är övervikt som försvunnint :-)
Kan ju hoppas att de 15 till som jag vill ner försvinner lika fort!

Idag tog jag för första gången en promenad med de två minstingarna :-) Så kul! Gissa om jag gick men huvudet högt av stolthet ;-) Kan man vara mer stolt över något annat än sina barn? NEJ!!!
Gick genom stan med det bredaste leendet medan solen sken på oss. Fick njuta av 17 grader och underbara kids.
Gick bort till rådhuset och tillbaka, tog cirka en timme. Det var precis lagom!



Det är mycket mage kvar och endel armar tycker jag. Jag bjuder på denna bild som är tagen idag :-)

Fsk personal :-)

Hej ______! Som ni kanske anat, förstått så har vi nu i tisdags fått en lite pojk. Så det är därför barnen blev hemma. Har hela tiden sagt att vi måste ringa och meddela er så ni inte undrar. Men hela tiden glömt av det. Så passar på här nu. Hoppas att det är okey att jag gör det :-)

Grattis branka, har sett, men tänkte att du skulle få berätta själv, jag ville inte bli den som berättar på jobbet att ni fått ett älsklingsbarn till, men om du vill så gör jag det. Har allt gått bra? :-)

Det är helt okey med oss att du gör det :-)

Tack för förtroendet, jag berättar gärna:)
Donovan är ju ett jättefint namn, passar så bra ihop med de övriga, är grabbarna stolta nu, och vad säger donna

Tack. Pojkarna är helt tokiga i honom, han är som en spådom på de :-) O lillan hon bara njuter hon med när hon ser honom.
Hon kommer o klappar o går en runda presic som vanligt :-)
Kommer o kikar till oss!

Vad roligt, jag önskar att ni ska få njuta hela familjen och glädjas åt den lille guldklimpen

Tack!

Hälsa den stolte fadern och de goa storasyskonen, välkomna tillbaka till oss sen när ni känner er redo.

Tack, det ska jag göra! Vi kommer ev in någon dag nästa vecka o kikar in bara :-)
Men kommer ringa innan i så fall.

Ja, gör det, ni är så välkomna, det är så roligt att ni tycker om att ha många barn, mestadels tycker jag att familjer klagar mycket över hur jobbigt det är med barn så det är extra roligt att se er och glädjen över era barn, nu ska jag förhöra min ___ årga tjej på spanska glosor, ha de så gott:)

:-)

Ha det bra du med :-)

tack, tack


Jag har haft tur eller om det bara är vi som är som vi är. Har underbar Fsk peronal på alla 3 barnens fsk. Har svårt att tro att man inte kan komma överrens med någon av de. Men det finns nog de som inte gör. Det finns det alltid. Men detta var en av konversationerna jag hade med en ur den stora fsk personal skaran :-) Men tycker alla är lika underbara! Ville bara dela med mig! Hoppas att det finns fler med samman uppfattning vad de gäller fsk- personalen :-) För det betyder mycket! De får ansvaret över det mest värdefulla som vi har :-)

Ha en bra lördag allihop!

Donovan 3600 gram fördelade på 50 centimeter :-) VÄLKOMMEN!!!

14:e september kom och du min lilla grabb hade bråttom till vår värld. 01.25 började jag få värkar och 04.40 kom du till världen! Välkommen till oss, till våran familj, till den underbara syskonskaran som nu antagligen spricker av förväntan att få träffa dig. Din underbara far har farit hem till de så att de så snart som möjligt ska få komma upp och hälsa på dig. Vi kommer förhoppningsvis att få åka hem hela famlijen efter det tillsammans. Bara farbror docktorn kikat på dig och gett oss grönt kort. Du måste klara de första stora testen. Kan ju inte bara släppa iväg dig utan att du får visa framfötterna. Nu när hela världen öppnat sina armar för dig :-)

Jag mår lika bra som du min lilla grabb, skillnaden är bara att du har konsten att kunna strunta i oss och sova helt oberörd av allt de nya runt omkring dig. Önskar även jag hade den förmågan :-) Men åhhh andra sidan så är jag inte ett dugg lika underbar som du. Kan inte bara lägga mig ner och koppla av, passa på och vila. Men det kommer det också! Måste ju hålla koll på dig nu när du inte längre ligger i min trygga magen. Känns som du skulle kunna rymma från oss om jag släppte blicken från dig. 
Ska kanske ta och försöka väcka dig eller? Neeee vi väntar nog på doktorn först så får vi se vad han säger..... Sedan ska även barnmorskan komma in och kika på när du äter. Det borde du kunna utan större problem. Men tanke på din storlek och hur hungrig du håll mig hela tiden under graviditeten :-) Hela 3600 gram fördelade på 50 centimeter. Störst i sysskonskaran hittills :-)

Välkommen vår älskade STORA grabb!!!!


14:e verkar bli dagen.......

Andra septemer gick - hade inte haft något emot att dela dag som ett av våra underverk, elfte september gick- hade inte då heller något emot att få på den dagen då vår generation i alla fall förknippar med något hemsk, men även den dagen då min mormor föddes. Trettonde kom till och med och det ända som rörde sig i mitt huvud då var Neeeejjjj, Neeeejjj, Nej inte idag - vill inte att mitt lilla underverk någonsin ska behöva fira sin födelsedag på en "FREDAG DEN TRETTONDE!!!". Dagen gick och midnatt intog............... Pusta ut och nästan redo :-/

Hur kan man vara redo!? Kan man verkligen bli redo, förberred till hundra? NEJJJJJ!!!
Måste verkligen ta det som det kommer och ta en värk i taget....

Så nu kämpar jag på då :-) Och gör mitt bästa!

Inte presic någon ångerrätt, kan inte bara säga att jag vill inte vara med längre. Jag har gjort mitt nu får någon ta över för jag vill verkligen inte, är inte beredd på smärtan alls!!!

FÖR ONT GÖR DET SOM.......

In och duscha sedan åker Tensen på, verkar gå snabbt det här.......


NATTI NATTI

SWEET DREAMS :-)

Dagen går mot sitt slut.....

Har nu sett Eclipse på bio och Avatar hemma :-) Eller aaaaa Avatar går i bagkrunden fortfarande. Vi såg den på bio och även kikat på den hemma med killarna en gång innan så orkar inte kolla på den igen fullt ut. Men bra är den verkligen! Jag måste nog sägaa när det kommer till Eclipse så var den ok och jag hade nog valt vargarna :-) Varg flocken Rockar ;-) hihihiiihihiihh!!!Tänk att få gosa ner sig i den lurviga famnen-HETT ;-)

Ska nog ta och gosa ner mig i min heta babes famn efter att vi fått i oss lite käk och Unkel D dragit vidare. Han skulle kika upp lite snabbt snart bara.....

Soooooooo LONG :-)

Bara lugnt......

Har redan hunnit se en ok film och har kyckling soppa på spisen som puttrar fint :-) Fundera på om jag även skulle fixa potatis gratängen med kassler. Ska bara mätta magen lite med frulle nr.2 :-) Första bestod bara av en banan och en risifrutti......

Känns som att det är dags för kvällsmat och sedan sängen :-/ Och ingen bebbe.......
Vart bara spök känslor tidigare :-( Små magknip som inte ledde till mer än toalettbesök :-(

Så vi siktar in oss på en middagslur för min del i alla fall och sedan bio kl 15 :-) Inte fel det heller :-)


11:e var det då......

Jaha här sitter jag och kan inte riktigt somna om. Inte mycket som händer :-/
Idag är dagen för bf :-) Vi får väl se om det hinner titta ut en liten under de närmaste 18 timmarna då :-)
Vaknade först vid 3-4 tiden av att min älskling inte låg brevid mig längre?????
Vi som hade somnat så mysigt brevid varandra utan mina barriär rev av kuddar och täcken mellam oss. Som jag haft upp ett tag nu för att kunna sova utan att känna som att jag ska välta över :-)
Men snart hoppas jag på att jag slipper det och att det är en liten bebis som ligger där istället som vi sniffar på.

hmmm men varför kan jag inte somna om då? Jooooo, fick en föraning till värk som har fått mig att hoppas så mycket att jag blev så pigg och  var bara tvungen att stiga upp. Men som sagt bara en föraning, så det är inget som verkligen är på g ännu.

Älsklingen fösökte lägga sig o sova strax innan jag beslöt mig för att stiga upp men han gav jusdt upp han med. Han traskade ner istället för att ligga o vrida sig i sängen. Ska nog ta mig ner också och äta något, känner mig hungrig som vanligt :-)

2 september for förbi.....oxå :-)

Nix ingen bebbe ännu..... 8 dagar kvar till bf.... väntar, hoppas, väntar - hunnit bli lite nojjig-finns ingen återvändo nu :-/ Åkt på en ny förkylning igen. Hann inte vara bra knappt i 2 dagar så bröt en ny ut. Ufffttt!!!!

ORKAR INTE MYCKET JUST NU.................

RSS 2.0