Damian 5år

Idag så föddes du min grabb för exakt 5 år sedan :-) Vad tiden går fort! GRATTIS till dig min älskade, bästa 5 åring :-) Finns ingen så underbar 5 åring som du är för mig. Visst vi har våra stunder då vi inte alls kommer överens och du inte alls gillar mamma. För mig är du lika go och underbar för det. ÄLSKAR dig så otroligt mycket.

Förlåt för att jag lät dig åka till dagis med tårfyllda ögon :-/ Du ska veta att det gjorde jätte ont i hela mig att se dig så ledsan. Jag var tvungen att göra så, vi hade en sån där stund hemma då vi inte alls lyssnade på varnandra och vi båda har staka viljor. Följden blev att jag var tvungen att se till att du förstod mig att jag kände mig besviken av din handling.

Jag vet att det inte var någon Big deal men om jag släpper alla små saker så byggs det upp till stora ihop och då blir det bara värre och helt fel.

Du satt där i bilen och vägrade vinkaa hej då :-/ Jag skyndade bort och lämnade Donna på dagis. Och på tillbaka vägen hem var även mina ögon tårfyllada.

Hemskaste tanke for runt i mitt huvuvd- tänk om jag inte skulle få träffa dig igen, att det var sådär ledsen du va när jag såg dig sist :-( Är det värt all slit för att "uppfostra" då????

ÄLSKAR DIG DAMIAN//

MAMMA


HUR!?

Fattar inte hur en mycket bra start på morgonen kunde vända så att jag nu sitter helt uppgiven och nere :-/
Jag och lille mannen var uppe vid 06.00 ungefär, bytte blöja, fixa välling och så satt vi åhh hade det mysigt i soffan. Colin vaknade och kröp upp brevid mig i soffan också :-) Allt rullade på fin, fint. Lite tjat om att äta upp frukosten men inget ovalnigt och lite ledsna miner när killarna inte fick välja vad de skulle ha på sig till dagis. Men,men :-) det gick över lika fort det med....

Tanke va att jag skulle gå iväg med killarna idag. Dem ville och jag med, men så har vi en deda som inte hänger med i svängarna riktigt eller vad jag ska kalla det. Han var fast besämd vid att han skulle köra dem som vanligt. Orkade inte ta en disskution om varför eller så, så skickade iväg 2 ledsna pojkar som ville gå med mamma idag :-/ Där vände min dag till bara skit typ!

Lill killen sover och min prinssesa sitter här med mig och kikar på Firma fantasi flytt. Hon älskar när dem sjunger och dansar :-) Får se om jag kan ta mig ut till vätterstranden en sväng vid 12 typ. Och träffa lite mammor och barn :-) Avslutning med ÖF. Har varit där en eller två ggr men känner några av mammorna så kan va skönt att komma ifrån lite. Jag tvättar just nu så får se om jag hinner :-/ Hoppas regnet håller sig borta i alla fall!

Får städa lite under tiden eller sysselsätta mig med något så tiden går lite snabbare. Kanske kan dagen räddas!!!

7 timmars sömn

Helt underbart att vakna utvilad för en gångs skull på typ ett år nu kanske. Lillen fick lite välling innan jag lade mig vid midnatt. Jag deckade bara jag lade mig ner..... Vi vaknade samtidigt 7.17 :-) Så 7h sömn fick jag sammanhållande!

Undra vad jag ska hitta på idag då? Fint väder är det idag med. Vi får se.....

Ha en bra dag allihop!

05.30-00.05

Galet lång dag idag utan någon middagslur för mig. Slutade med huvudvärk och strax sängen. Men skönt och roligt har vi haft det i alla fall! Helikopterplattan och skidbacken har fått sig lite sol så jag ser nästan ut som härom dagen efter jag sprungit :-) Hahahahha

Natti natt everybody!

Hej träningsvärk :-)

Inte bara träningsvärken som sa godmorgon till mig idag. Även halsont :-/ Jaha inget som hindrar mig från att hoppa ur sängen, ta med lille som för övrigt för första gången sov hela natten :-) Bada honom direkt då han stank fisk efter middagen igår :-P Gav honom en flaska välling tillagad på bröstmjölk. Så synd att slänga "lilla" lagret som finns i frysen. Det måste va dubbelt så "nyttigt/mattigt" eller? Jag vet faktiskt inte men han gillar det i alla fall. Smäller i sig 220-290ml utan problem. Stora killen min nu! Lite separationsångest det måste jag erkänna att jag har nu när jag trappat ner (slutat) amma :-/ Saknar min lille plutt.....

Sedan var det lillan som vaknade och henne är det bara att sätta i matstolen direkt och helst ska frukosten redan stå på bordet. Annars gnäller och tjatar hon tills hon får den. Och det kan kännas som evigheter för oss båda antar jag. Så idag hade jag hunnit fixa lite varma corn flakes till henne innan jag gick upp åh hämta ner henne :-)
Efter det även bad för henne.

Tror det va Colin som stod på tur efter det och inte långt efter kom även number four :-) Badade och fina lite frulle till dem med. Mig hann jag inte med som vanligt :-/ Kom på det efter att jag vart upp och duschat av mig med. Lite svettigt blir det efter badat 4 barn och hjälpt dem att klä på sig med. 

Då Colin hade tid på bvc för 4 års kontroll så fick han även följa med mig och handla lite snabbt innan. Våtservetterna och blöjorna vart helt slut. Har nog inte hänt innan. Kan ha funnits några i väska eller vagnen. Men i hyllan vart det helt tomt. Vi/jag har varit lite lat- tänkt jag tar det sen.... Vi skyndade upp bara för att lämna kassarna. sedan åkte vi iväg till bvc.  Även han klarade 4 års testerna :-)

På väg i hissen ner var jag tvungen att ringa till salongen för att kolla så det var ok om jag kom lite sent :-/ Det gick bra som tur det. jag hade inte räknat med att bm skulle ta in en anna mamma innan oss och att vi sklle dra ut på tiden lite med väl inne hos henne. Kunde inte säga att det inte var ok att hon tog den andra kvinnan trots att jag hela tiden tänkte på att vi måste skynda oss. 

Det blev mycket bra anti stress ansiktsbehandling som jag hade fått presentkort på av moster "S". Tack gumman!! Det var verkligen en skön stund jag fick. Så nu alla ni som vill ge bort något till mig eller era nära kära eller en god vän. Kan jag stark rekomendera att ge något liknade! gå in och kika på deras behandlingar på salongen. Riktigt kul var det att prata med den underbara tjej som klabbade i mitt ansikte, tvättade det, gav de en dusch av en härligt doftade "vatten". Har inte koll på all hon använde men alla prudukter hade en svag behaglig, avstressande doft. Det visade sig att hon är gift med en som jag känner/uppvuxna på Råslätt :-)

Kan säga att jag hade behövt en 90*2min helkropps massage på det oxå. Hon fick mig att känna hur jäkla stel jag är i nacke/axlar med :-/ Fyyy! Kanske ska unna mig det snart. Har 2 bra ställen att välja på, inte långt hemifrån. Ena ligger bara ner på gården tom och de andra kanske 100 m längre bort :-)

Hemma möttes jag av en kinkmosig grabb, två sovande :-) Hade ju tänkt gå ut med alla kidsen direkt men det fick vänta en liten stund. Lilla "S" kom hon och barnen fick lite varmkorv innan vi kilade iväg sen till parken.

Det blev badkaret för de 2 äldsta direkt när vi kom hem igen:-/ Fattar inte hur dem alltid lyckas med att få sand presic överallt! Fixade så vi alla fick lite i magen igen, natta de 2 minsta och nu sitter jag här med killarna brevid. De fick lite chips att smaska med till cartoon. Men snart e det sova dags även för dem, sen mig med.

Hoppas, hoppas lillen sover hela natten i natt med! Han fick välling av mig vid 23 tiden igår och sen sov han till 06.30:-) Han gnydde till eller  knappt tror han bara vände sig om eller pruttade i sömnen. Och jag som den hök jag är vaknade direkt. Det var runt 02.00 tiden. Men måste ha sovit vidare bara jag med för har inget minne av att jag lyssnat vidare om han skulle vakna till mer som jag annars kan ligga och göra för att jag vet att snart e det ändå dags att mata. Kan va så att mitt undermedvetna hade ställt in sig och att han var överrens om det att vi skulle sova hela natten.

Ha en härlig fredags kväll allihop!!!

Snabba 12km

Snabba 12km för att vara jag! Atteviks 16.50_ _ _ _ _ _ _ _ _ Atteviks 17.54, 2 minuter senare plingar jag på dörren röd som en tomat i ansiktet :-) Uppdaterade min status på FB, hoppade in i duschen, ner hann se den lilla tjockisen bara, borstade lillans tänder, bytte blöja och lade henne. Så nu sover de 2 minsta! Borstade även stora killarnas tänder så det bara är att hoppa i säng/bära dem till sängen. För nu så sitter de och kikar på tecknat och det får dem göra så länge de små ögonen orkar.

Själv har jag lite äpplen jag ska tugga i mig till min topp HÄLSA (tidnig) som trillade ner här om dagen.

Nu börjas det gnuggas i ögonen redan, får se hur länge jag har sällskap av pojkarna i soffan. Jag är någorlunda piggare efter att jag varit ut och verkligen rört på fläsket. Men kommer nog ha världens träningsvärk imorgon :-/


Någonstan! Var då?

Ja någonstans måste ju viljan, orken finnas eller? Jag vill verkligen komma tillbaka och kunna njuta av att jag får skriva av mig som för ett tag sedan. Jag tömde på negativ energi på något sätt genom att blogga bara. Även om det inte var så negativa inlägg eller avreagerande på något vis så känndes det bra efter ett inlägg. Och så såg jag alltid fram emot att logga in för att läsa de enstaka kommentarerna. Få med oftast är det bättre med en eller få och givande. Som min senaste kommentar trots att jag inte bloggat på allt för länge.

Jag måste säga att jag verkligen uppskattar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?


Tänkte VA!! Finns det någon som uppskattar det jag knappat ner? Var tvungen att berätta till S direkt och han sa jaaaa - det är bara du som är så hård mot dig djälv. Du är bra! Du måste bara se det själv för att känna det. 

Jag är inte bäst på skrivandet i sig men JAG är grym! Och det speglas i det jag skriver ;-) 



RSS 2.0