Lång och eländig

Dagen har varit så jobbig att jag velat ställa mig i ett ljudisolerat rum och bara stå och vråla. Med en massa sandsäckar hängades på lite olika höjder så jag både kunnat boxa och sparka av mig. Usch för sådana här dagar!

Det började helt ok, lite små gnabb med pojkarna men inget märkvärdigt till en början. Även det som hände i badet glömde vi bort och gjorde oss iordning. Självklart ska lille mannen då sätta igång och va helt otröstlig. INget passade alls. Måste vara  veckors krisen! Trösta honom, prova med allt och till slut gav han väl med sig någorlunda. Då gör lillan ner sig.....upp byta. Under tiden gnabbas, puttas och retas det där nere :-/ Uffft!!!

VI som skulle göra A6 idag - det blev det inget av kan jag säga!

Gick ut med tanke att bara slänga soporna till slut - för mer än så orkade jag inte. Allt bara satte sig på tvären och jag ville inte vara med mer. Ville bara krypa ihop i fosterställning och försvinna. Bara slippa allt!

Fick med mig barn och sopor och ut ur hissen rullade vi mot ytterdörren. Vilken härlig känsla som bara kom från ingenstans infann sig. Om det var solen och det härliga vädret eller om det bara var det som behövdes att komma ut ur lägenheten oavsett väder eller vad det nu kan ha varit. Men skönt som sjutton att vi kunde alla lämna det tråkiga hemma.

A6 blev det dock inte ändå, för det var för fint väder för det och allt hade dragit ut på tiden så för lillans skulle var det dags att sova middag med.

Fick bli en promenad - pojkarna fick välja mot stan eller stranden :-)

Stranden fick det bli! Inga invändningar från mig inte. Kalas väder som absolut skulle avnjutas bäst på stranden.

Lite kinkiga miner blev det på vägen hem igen då det var trötta ben som talade :-/

Kändes lite som att ju närmare hem vi kom ju kinkigare blev det. En förbannelse som jag antagligen lagt över vårat hem genom att faktiskt vågat vara lycklig och njuta av livet för en gångs skull. Att jag faktiskt talade om det en bra stund med min Bm också måste ha varit droppen för någon och tänkt att nu ska vi skaka om henne lite så hon inte svävar iväg.

Hos Bm var vi tom inne på att jag ev skulle ha föräldrar grupper som jag skulle ha "föreläsning" för med jaaaa vad kallade vi det "pepptalk".

Men nu bär det av att hjälpa till med att flytta lite grejer :-/ Inget man vill göra just nu men det är ett måste :-/

Kommentarer
Postat av: curlingmamman

Tack fina Branka!Kramar till dig också!

2010-10-26 @ 06:40:52
URL: http://blogg.amelia.se/curlingmamman/
Postat av: Veronica

Tycker helt klart att du ska testa det, jag testade och fastnade!! Riktigt bra råvaror, bra recept samt enkelt. Det är verkligen super!!! Vi har 3 barn och ibland blir det även matlåda till gubben... så det är bra matmängd oxå!!! Rekommenderar starkt!!! kram

2010-10-26 @ 07:26:29
URL: http://virrisbyvirris.blogg.se/
Postat av: Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore

ang. design: http://designbyladydahmer.blogg.se/

2010-10-26 @ 07:30:03
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: sevendaysaweek♥

sv; vad roligt att du hittade mig! och vilka fina barn du har! kram!

2010-10-26 @ 08:38:55
URL: http://sevendaysaweek.se
Postat av: Ema

du skulle sagt att du inte ville me o sälja hyllorna ju

2010-10-26 @ 17:54:12
URL: http://emskling.bloggproffs.se
Postat av: Ema

sorry =) såg att detta va skrivet igår....... :)

2010-10-26 @ 17:55:59
URL: http://emskling.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0