Senaste dagarna.....

Jahoooopp!!!

Vad är det som hänt de senaste dagarna då? Söndagen försvann känns det som men det var skönt att inte göra något speciellt. Utan bara ta det lugnt :-) Måndag var som vanligt igen upp kl.07.00 väcka pojkarna, duscha dem, frukost och sen iväg till dagis. Kom hem och fastnade vid datorn ett tag men blev inget klokar av det så jag drog mig upp i sängen och sov en liten stund. Ducsha hämnta pojkarna vid 12.30 kom hem med dem och morfar var med. Morfar fick vara med dem ett tag medans jag och Sidney åkte iväg till familjerätten där vi hade tid 13.30 för faderskapsbekräftelse. Vilket innebär att Sidney som alla andra blivande pappa som inte är gifta med det väntade barnets mor måste skriftligt godkänna att han är fadern. Detta görs med 2 andra vittnen närvarande. Och i samma veva ansökte vi om gemensan vårdnad. En sån sak som måste göras också pga att vi inte är gifta.......

För oss är det inte någon tvekan om varken det ena eller der andra men tyvärr så finns det de som inte har en aning om vem pappa kan vara. Då är det bra att ha den här proceduren. Det e ganska vanlig tydligen att det förekommer tjejer som varit ute i svängarna och roat sig med fler under just den tid då befruktningen kan ha skett. Tror det var en 4 veckors period som dem räknade ifrån. För att då få reda på vem som är fadern så får tjejen meddela alla de berörda och så får dem en tid/kallels till familjerätten för DNA prov som de skickar vidare för analys. DNA provet tas genom en enkel skrapning på insidan av kinden med en topps. Detta bevittnas också av 2 andra och även där följer endel underskrifter osv. Skulle dock någon Kille inte vilja i inställa sig så har de rätt att hämta honom med polisen.

Men det problemet har inte jag i alla fall. Sidney skrev under utan tvekan! ( under hot ) HHAHAHHAAHHAAH

Efter det bar det av till Råslätt för att köpa ris och tvättmedel på "turk affären" :-)
Tvättmedel fick vi med oss men inte riset, dem hade inte den stora säcken vi brukar köpa dem hade en mycket större bara nu ock den var nog på 20 kilo. Lite för mycket! Har inte den plasten rikigt att förvara den på. Annars så är det inte så farligt, det är inte så att det blir gammalt direkt. Det kan stå ett bra tag! Istället köpte vi med lite andra god saker från bla Balkan. Små kex och kakor :-) MUMMMMS!  Alla älskade de! Så det tog slut lika fort nästan som vi kom hem. Vi är GOTTE GRISAR allihop här hemma! hehhehhe (vi lever bara en gång) 
Ät, njut och må bra!

Det blev inte mycket annat gjort på måndagen heller.........

Tisdag morgon som vanligt bara att efter vi lämnat av pojkarna på dagis jag och Dedda (morfar) åkte vi på melon jakt :-) Skulle kunna äta varje dag! Så gott och nyttigt-massa vätska på köpet. Mycket bra frukt i sommar värme. Som vi tyvärr saknar här i Sverige just nu för tillfället enormt mycket. Ingen vidare bra lycka på den jakten-dem hade inte öppnat än på Österrängens "Turk affär" än :-( Men Meloner hade dem, det kunde vi se genom fönstret. Dem hade nog just fått in dem då det stod redo på pall på en handtruck, redo för att ställas ut. Så Dedda lovade att åka tillbaka senare och köpa. Jjjeeeeehhhhjj!!!

Så för min del bar det av till källaren direkt när jag blev dumpad här hemma. Fick brotta mig fram blad allt som fanns där nere i förrådet. Inte lite kan jag säga och just att vi bara har ställt in allt eftersom också gjodre det inte lättare heller. Men bebiskläderna och lite tillbehör till vagnarna fick jag med mig i alla fall. Som tur var jag jätte duktig innan jag packade ner alla kläder. Jag tvättade nog allt o vek det jätte fint o lade dem först i pappers kassar och sen i säckar så de luktar fortfarande sköljmedel. Så tvätta de på nytt slapp jag! Men det blev en massa att göra i alla fall efter det. Var tvungen att rensa ut de 2 garderoberna i "datarummet" (sidneys). Och där kunnde man hitta allt från extrakuggar/täcken till antenner, små skruvar, gamla kvitton, tavlor, gardiner, sängkläder mmmmmmmm. Kommer inte ens ihåg allt som fanns där. Men nu är det bara bebis kläder o liknade i ena skåpet och i det andra mycket mer väl organiserat med extra kuddar/täcket, sängkläder och gardiner, inget annat. Dessa grejer låg inte ens i samma skåp tidigare.......

Dedda kom med melonen som han lovade någon gång under tiden också, sen gick han och hämtade pojkarna själv. Vi åt lite melon när de kom hem, sen fick de lägga sig och sova middag en stund. Även jag somnade i soffan en liten stund i alla fall. Det är så skönt att bara lägga sig mitt på dagen och ta en tupplur. En siesta!!! Helt rätt det borde var självklart att alla skulle göra det. Mår så mycket bättre efteråt! Det behöver inte vara mer än 20 min, det räcker helt utmärkt. Jag fortsatte med att fixa och dona efter det medans pojkarna busade runt och hoppade i våran säng. Sidney kom hem, grabbarna fick lite kvällsmat.  Fick besök av Elisabeth och Lubisney (kallas även för Disney). Åt ännu mera melon : -) Kan ju inte låta bli!!!!! Grabbarna lade sig och vi kikade på film. Sid gav sid tidigare-mycket ovanligt! Men å andra sidan så hade han jobbat från 05.00 ungefär till 17.00. Det var ett bra tag sen han var på jobbet så tidigt o så länge. Har inte kunnat det då jag skiftat......så antingen har han lämnat 07.00 lr hämtat 16.00 på dagis. Men nu så passar han på och jobbar in lite då han ocså ska vara ledig när bebisen kommer och ska även ha semester. Ser fram emot det! Att bara få var allihop tillsammans hela dagarna!

Det är sjukt konstigt vad man kan sakna någon fast man har dem!
Kunde sitta på trucken på jobbet och helt försvinna i tankarna hem till mina grabbar (alla 3).
Jätte farligt skulle det kunna vara men man åker runt, runt, runt eller nästan i alla fall. Från A till B kan vi säga. Så ofta är man i sina egna tankar. Jag var oftast hemma bara! :-)

Utan de gångerna man kom in på TÄNK OM JAG VANN  1 MILJON!!!! vad skulle jag göra då..........?

I alla fall det var Tisdagen det, kom av mig lite........

Och idag då, vad hände idag-Onsdag?
Vanlig morgon.......................07.00.....osv.
Raka vägen ner till källaren idag också för att ta med ytterligare bebis grejer. Som vi om allt går bra ska få slita på lite till. Syns knappt på det mesta att det använts, trots att det mesta är använt 2 ggr tidgare :-) Men dem växer ur allt så fort och inte bara kläderna utan sånt som babysitter, gunga och allt. Men idag så var det lite lättare att ta sig fram i förrådet och efter idag så är det nog lätt till och med :-) Har varit riktigt duktig! Visst går det och behövs det att gå igenom allt och evetuellt packa om så att det verkligen blir ordning och reda där nere. Men det blir ett senare projekt!

Disney kom runt 10 någon gång strax efter att jag presic kommit upp från källaren. Så jag tog en paus. Under tiden så klippte hon mig :-) Åt lite frukost-vilket jag glömde bort att jag inte hade hunnit göra innan vi gick iväg till dagis med grabbarna. Så det hann nästan bli en tidig lunch. Hämtade pojkarna allihop tillsammans, jag ,dedda och Disney.
Kom hem åt av den härliga melonen igen. Som tur kom Dedda med en till idag för det var inte mycket kvar från den andra. (ca. 8kilo vardera om inte mer) inte så stora alls %-) men som vi äter den så är det inte så stort! MMMMMMM MELON!!!! Blir sugen på att gå ner och skära upp den nu! Har inte ork egentligen så den får nog vänta tills imorgon.
Har tvättat och rensat i datarummet än mer idag. Slängde alla gamla tidningar som Sid sparat på sig ett bra tag /Teknikens värld) bla fanns en och en annan gammal mamma tidning, vänta barn och allt vad de nu heter. Diverse kartonger från mobiler, dator prylar och annat åkte ner i soporna också. Fattar inte varför man/vi har sparat på det så länge. Okey att man sparar det de 2 första månaderna eller så om man skulle ha riktigt otur eller ändra sig men det har aldrig hänt att vi sålt vidare och att det då ser bra ut om de finns kartong till fortfarande..... För nu för tiden så har det aldrig behövts när det har varit något strul eller liknade med en prudukt. Utan man tar med sig den som den är och lämnar in det. Oftast så vill de inte ha med tillbehör och liknade ens. Som min kamera som förresten Sid fick besked om idag att det skulle kosta 1600 kr tror jag det var att fixa :-( Men inte mycket att göra åt han sa GO FOR IT! Men jag lovar att jag efter det här kommer att vara jätte försiktig med den och tom inte låta vem som helst använda den. Det är inte kul att vara utan den o de kostar en del JU!!!
(Det var inte mitt fel direkt att den gick sönder, men jag hade inte så bra koll på den).

Det är lätt att vara efterklok!

För att inte somna i soffan så lämnade jag Sid och Disney och gick upp och satte mig här efter kvällsmaten och nattningen. Och nu så sitter jag här.........
Snart dags att ge mig då det är en ny dag o nya utmaningar som väntar!
Och jag har suttit tillräckligt länge nu känner jag, även inlägget blev ju hur långt som helst.

Men Då blir nog min lilla Ema glad! Love you! 
Bara för dig som jag drog ut på det, du får ju inte hinna sakna mig tills nästa vecka för mycket :-)

Natti Natt





Kommentarer
Postat av: Ema

Hihi nu har jag läst hela :-) alltid lika kul tycker jag!! :D längtar till nästa vecka, då man gör lite annat än bara jobb o gym... Love you!!

2009-06-10 @ 23:39:42
URL: http://emci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0