Nästan skjuter ingen hare

Vi var nästan framme vid lekparken i tid i dag :-) Lek kompisarna skulle dit idag med så vi bestämde att möta de där kl 12. Vi kom dit 15-20 minuter över bara. Förstår inte hur svårt det egentligen ska va att komma iväg i tid :-/ Det är alltid något som kommer i mellan som vi måste göra presic innan vi ska gå och det försenar oss.... hmmm! För klockan kan vi och de går rätt :-)

Det är lite våra grej att komma sent-fint folk kommer alltid sist ;-) Hahhahahhaa!

Efter nästan 2 timmar där så var jag helt slut. Jag och Donna behövde en middagslur. Så hemåt runt 14 tiden promenerade vi sakta, sakta. Lite mat i magen för mig och Donna blev det. Pojkarna blev lite bortskämda med glass först. Det blev sängen för Donna och soffan för mig. Alla 3 grabbarna kika på teckna, Sid vart iväg. Jag somnade så fort jag lade ner huvudet på kudden.

Nu sover alla barnen så passar på och knappar lite innan jag också drar mig upp och virar in mig i täcket så som bara jag kan :-) Hihiiii, här om dagen kunde jag knappt ta mig loss från täcket. Jag hade virat runt det om benen. Kunde slagit mig rejält, tur jag har Donovans säng så nära mig så jag kunde ta tag i den.

Imorgon är det måndag och ny vecka-påsklov som gäller för allihop utom mannen i hemmet. Synd kommer vara tråkigt utan honom hemma. Det är roligare när alla är hemma och är tillsammans. Behöver inte ens göra något särskllit. Bara vara, kanske se en film. Låta barnen leka på egen hand och så.

Nu funderar jag starkt på att gå upp och lägga mig i sängen, men Sid har inte kommit hem än. Han körde hem bästa Isssssa hem :-) Så vill egentligen vänta på honom!

Får se hur jag gör.....

Ha en bra kväll allihopp och sov sött!

36 minuter senare....

Tog oss ut hela familjen till kålgårdsparken. Vi kom ju så klart då Kattis sa att vi skulle komma-senare än vi sagt som vanligt :-) De e vi i ett nötskal tyvärr :-/ Hihhiii! Får skylla på att vi går efter afrikansk tid :-) Men vi hade en kanon dag ute i parken allihop. Barnen fick verkligen leka av sig medan vi vuxna turades om att jogga runt rockan :-) Killarna vart iväg först, de var duktiga. 22 minuter senare var de tillbaka. Och jag tänkte shiiit hur ska det här gå när jag o L ska iväg. Trodde verkligen att det skulle ta typ en timme att jag inte alls skulle palla med eller att vi skulle fuska oss över bryggan till och med. Men vi var oxå duktiga tycker jag! Vi for iväg  i värsta farten direkt-blev mer intervaller för oss. Men 36 minuter senare var vi tillbaka med :-)

Vi kom hem jag o L fixa kycling-pasta. åt oss propp mätta. släppte av L hemma hos henne. Kom hem fixa de mista i säng. Lite mys med älsklingen hann jag med också innan det var dags för stora pojkarna att hoppa i badkaret igen. De hade fullt med sand i håret, som klibbat fast sig i gelet :-/

NU sover de allihop och snart blir det vuxen mys med gott o film i roligt sällskap :-)


Cirkus

Cirkus maximum är i Jönköping imorgon :-) Vill verkligen ta med Damian och Colin dit. Men ojjjjj vad dyrt det är :-( Fattar inte att det tar sådana överpriser.Jjag tycker i alla fall att det är det. Men vi ska nog se till att gå i alla fall :-) Tror killarna kommer tycka att det är super häftigt. Synd bara att man inte får fota där inne under föreställningen. Jag kommer nog vara helt hypnotiserad också för den delen ;-) Sid vill inte gå sa han så det blir jag och killarna bara i så fall. Kul att få komma iväg med bara dem två.

Kommer självklart att skriva om hur det var. Vi hoppas bara nu att vi kommer iväg!


Kanske kan vi bli sams igen.

Ångrat mig så jäkla mycket att jag inte tog mig chansen att skapa ett band till även måttet utan jag skulle prompt hålla mig till dig vågen. Men sådan är jag i ett nöt skal. När jag väl är någons vän så sviker jag den inte bara för att den andra kanske gynnar mig mer. NEJ, det gör jag verkligen inte. Synd bara att jag inte såg att ni två hade kompleterat varnandra allra bäst. Och jag hade mått mycket bättre av att ha med er båda från första början. Nu känns det lite som att tåget ändå redan passerat och att jag får nöja mig med just bara dig-vågen. Och det kan jag göra om du forttsätter vara så snäll mot mig som för en lite stund sedan :-) För då kan jag tänka mig att besöka dig minst en gång i veckan. Kanske vi ska sätta upp en dag och tid en gång i veckan för att stämma av hur duktig jag varit under veckan :-)

 


RSS 2.0