FREDAGS MYS!!! ;-)




DONNA HAR TAGIT SINA FÖRSTA STEG IDAG!!!! 20100726


Tyvärr fick jag inte med det på film då hon total vägrade att visa vad hon just helt själv lärt sig :-/
Hon började med att idag på förmiddagen ställa sig upp utan hjälp och vi vart super glada över hennes framsteg!
Hon övade på det ett par gånger men inte det heller kom med på film :-/
SEdan kom Shosho på eftermiddagen och hälsa på lite. Då tyckte väl lillan att hon skulle ge även shosho en minnesvärd dag :-) Så medan jag var mere i källare en liten kort stund så hade hon tydligen tagit ett par steg helt själv.

JAjajajjaja tänkte jag väl lite och trodde shosho sett fel bara :-) Men så står jag i köket och kikar i min mobil eller något och ser att då går Lilla Donna förbi alldeles själv :-) Inte bara ett par steg heller, utan hon bara gick på som att hon alltid kunnat gå :-) Hon traskade runt i hallen och från hallen in till grabbarnas rum och tillbaka. Kollade även in vardagsrummet på egna ben :-) Men så fort kameran kom fram så kinkade hon och vägrade ens att stå utan att hålla handen :-( Men vi alla såg henne göra det. Förutom SId han hade hunnit gå hemifrån :-/

Hon väntar väl med att låta oss filma henne tills hon har tränat färdigt så hon visar upp sig för pappa med :-)

VILKEN TJEJ ALLTSÅ!!!

Helt självlärd :-)

47 dagar kvar då......


Äten, trött och törstig!

Har en liten i magen som jag inte har en aning om vad den håller på med där inne. Känns som att när som så kommer det ut något genom skinnet på magen. Som en Alien ungefär som tar sig ut på egen hand. Det kan verkligen göra jävulskt ont med. Hela magen förflyttar sig från ena sidan till den andra.
Men nu är det bara 47 dagar kvar till Bf dagen enligt UL :-) Om inte storken har vägarna förbi lite tidigare. SÅ som jag håller på och donar hemma. Det är inte klokt. Har idag höggravid som jag är tagit plats i källaren och röjt fram Vaggan som jag tänkte ha till bebben till en början. Vart tvungen att lyfta ut det mesta för att komma åt den :-/

SUCK!!!!! SUCK!!!!! SUCK!!!!!

Och när jag ändå var igång så passade jag på att fota alla barngrejer som inte längre används. För att äntligen få tummarna ur och göra oss av med det. Det bara står där och tar plats annars.

Så nu hoppas jag att jag blir av med allt innan bebben kommer! Det borde väl gå? Eller? 47dagar ju!

Det blev en lång lista som ev kan ge en slant oxå.......

* Barnvagnen
* Regnskyddet
* PS2 Dansmatta
* Bärsele
* Lära-gå-stol
* Amningskudde
* Babysitter
* Babygym
* Blöjhink
* Hokuspokus stol
* Matta Blå
* Elbil
* El motorcykel
* Bobb bil
* Trehjuling
* Jätte nalle 120 cm
* Stor nalle 90 cm
* Karaoke manick
* Spjällsängsskydd benvit
* Badbalja att ha på badkaret
* Sänghimmel till junior säng IKEA 2st
* Pläd/filtar marin, ljusblå, lime, benvit

Även en del av mina mamma kläder som jag knappt hunnit använde då jag växt som ogräs. Hunnit använda jeansen kanske två gånger vardera.

* Mamma jeans i stl 40 H&M Mörk tvätt. Super tuffa!
* Mamma jeans i stl 40 H&M Ljus tvätt. Snygga detaljer
* Mamma jeans i stl S H&M Ljus hängselbyxa
* Mamma Blus i stl S Blå/grå randig

Om det ändå fanns en underbar person som just skulle behöva allt och kan tänka sig att hämta allt på en gång vore rena drömmen för mig. Slipper då ha allt ståendes och ju längre tiden går ju mer nervig kommer jag väl bli. Skulle behöva gå igenom kidsens garderober ordentligt, sortera ut och eventuellt då kunna ställa ner i källaren. Men just nu finn det inte plats där nere för mer. Och jag vill kunna slänga ut en massa gammalt som finns i vissa av kartongerna som inte ens finns någon att skänka till för att det inte är av någe värde. Gamla skolböcker och gammla secifikationer till diverse saker och inköp som är över tio  år gamla som bara har följt med både mig och Sid.

Så nu räknar jag verkligen dagarna! Tror jag måste lugna mig en si så där 10 dagar innan Bf i alla fall!

Hur mycket lugnare jag nu kan göra saker och ting... allt tar så mycket längre tid att göra nu då jag har så ont av foglossningen och så. Jag är envis och "står i". I vanliga fall hade allt varit gjort på bara en dag men nu så får jag pyssla och dona i någon vecka :-/

Ska strax försöka få mig lite sömn också :-)


Sid är inte hemma så det blir kanske svårt att sova helt orosfritt. Gillar inte när han inte är hemma och desutomm iväg på hyss med grabbarna :-)

Men ska försöka i alla fall.............

Ärenden, att göra listor & fototagning på dagens agenda.

Började morgonen med att betala räkningar, fixa till mina bank sidor och sortera lite papper. Snart ska jag ner en sväng till F-kassan med då det antagligen inte fanns dagar kvar för mig att ta ut med Damian så det har blivit några slantar mindre på dagens utbetalning :-( Suck! anmälde och begärde via nätet men där framgick inte att det inte fanns dagar för honom som jag kunde ta ut så antog att jag inte behövde göra mer. Men det verkar som att Sid måste skriva över dagar tillbaka till mig. För dagar finns kvar men de står nog alla på Sid. Så en tur till F-kassan blir det efter inlägget. Går nog snabbast så än att försöka ringa och höra först om det är det eller om det är något annat som tagit tid i just det ärendet. Ska även posta ett brev på vägen till trygghansa angående barnförsäkringarna. Sedan blir det direkt hem och skriva ner allt som ska göras och fixas. Sedan ska det tas en del foton på saker och ting. Kommer då att finns en stund i källare och rota.

Men nu ska jag bara dra på mig något snabbt och åka iväg så jag får det överstökat.


Vad händer/vad rör sig i tankarna en Söndag då?

Nu är vagn bokad i alla fall :-) Skönt att ha det gjort! Sen hur allt kommer att lösa sig runt om den med leveransen och resterande belopp får vi se. Men förhoppningsvis så faller allt på plats innan bebben kommer. Gör inget om det är samma dag ens bara det löser sig så blir allt bra. Hatar att inte veta redan nu men får ha lite is i magen. Får i värsta fall ha bebisen i bärsele, Lillan i vagnen och pojkarna på varsin sida av vagnen när det blir dags för att jag själv ska lämna och hämta på dagis :-) hehhehehhhehe!!! Ser inte fram emot att ha det så men måtse man så går det om man vill.

Klarat mig själv med Lillan i vagnen, killarana i var sin pulka och så bebben i magen under hela vintern nästa! 

Kommer ihåg när jag mötte folk hur de kollade, lite som oj hur går det för henne? Och min ända tanke då va om ni ändå bara visste att jag är gravid med. För det kunde man inte se riktigt med vinterkläderna på och så en liten i vagnen. Kunde lika väl bara varit gamla gravidkilon :-)

Har även klarat mig med Lillan i bärsele och grabbarna i varsin hand till och från dagis under ett par dagar då jag inte hade någon vagn alls.

Hoppas jag verkligen slipper kämpa så någe mer!!!

Har även vart iväg hos Ema på kvällen och chitt-chattat en del medans hon bakade och tvätta. Hon fixade Enchiladas till oss också. Lika gott varje gång!!! Skulle kunna ha sånna i frysen och ta fram en varje dag typ :-)Bruden hon pratat om en del kom hon med.Hann bekata oss en del! Trevlig "lite" tjej :-) Avslöjar inte vem folk är hur som, men du vet vem du är "A".

En del kan få en att känna sig så gammal ibland. Så nu förstår jag brudarna som jag tyckte att de verkade vara så mycket äldre än mig men i själva verket så är det inte åldern som stigit dem åt huvudet utan man blir "mer" vuxen allt eftersom att man går igenom mycket i livet på kort tid.

Nu kanske någon skulle höja ögonbrynen och undra - en du inte gammal då/vuxen. Jag känner mig inte speciellt gammal åldersmässigt och det är jag inte heller. 30 är ingen åldre direkt...... Men bara under min barndom, uppväxt så har jag varit med om en hel del. Vissa människor hinner inte vara med om det under en hel livstid. Allt som jag sett, hört och gjort under den tiden bara. Och det tar ju inte slut bara för man blev "vuxen" utan det rulla på i antingen samma fart som tidigare eller mycket fortare. Det har aldrig varit helt lugnt runt mig.

Som nu då jag verkligen skulle behöva ha allt lugnt, fixat och så vidare. Så är det just nu som allt ska göras, fixas och lösas. Har redan svårt att sova bra då den i magen ger mig härlig sura uppstötningar hela natten lång, foglossningar så det står härliga till, andningssvårigheter och mindre plats i blåsan. Åååhh, på allt det alla tankar på allt som ska fixas och hur det ska fixas.

Fattar inte knappt att jag är en människa om dagarna efter nätter av spring på toaletten, vakna av att knappt få luft för att sedan även bli tvungen att sätta mig upp då det bränns från magen och ända ut på tungan av surheten, för att sedan efter det knappt kunna lägga mig ner av smärtan i fogarn. Hur jag ens hittar att tar mig till och från toaletten alla hundra gånger jag besöker de utan att ens öppna ögonen i hopp om att inte vakna till. Det fattar jag inte heller.

OCH ÄNDÅ SÅ SITTER JAG HÄR OCH FÖRSÖKER INTE ENS GE MIG-DUMT NOG!!!

ser nu att det inte ens är söndag längre.......


Lillan kom gående in till vardagrummet alldeles själv!!!

   


    

Medan vi sitter och bara tar det lugnt i soffan och barnen leker lite på egen hand så ser jag att lillan typ står upp presic i dörröppningen in till oss :-) Men hon står inte still heller!!! Hon går!!!
Hon tar hjälp av en bil som ni ser på bilderna, men hon kom gåendes alldeles ensam!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Bara en snabbis......

En liten snabb uppdate bara.....

Klockan är nu 17.37 och det e dags att ta mig ur soffan och lämna cyber-rymden för ett par timmar i alla fall.
Grabbarna är iväg med Sid och hittar på någe kul, lillan hon sover fortfarande. Så hon kommer hålla alla sysselsatta sen när jag gått iväg :-) Om jag inte blir tvungen att ta med henne då så att säga.
Tanke är inte så i alla fal,l men vi får se hur det blir när killarna kommer hem....

Ska hoppa in i duschen nu! Lika bra att passa på medan hon fortfarande nanar :-)

Tjej kväll i kväll :-)

Sitter och väntar bara på att klockan ska ticka iväg mot 20.00 tiden :-) Eller i alla fall närma sig 18 tiden, så jag börjar "fixa" mig lite inför kvällens sena tjej  fika :-) Så kul att komma iväg själv utan barn och få träffa goa tjejer att chitt-chatta med ända in på " NATTEN ".
Annars händer det inte mycket idag alls......

Vi tog oss upp hyfsat sent idag. Åt typ frukost vid sen lunch tid. Underbart att inte ha tider att passa, måsten att göra och så.

Igår kom "syskonen" som Sid kallar dem. (Jasa & Dragisa) Denna gången var de faktisk hos oss/ med oss längre än vanligt. Och kul hade vi. Var hemma en liten stund medan vi väntade på att Sid skulle komma tillbaka från affären bara. Han hade med sig grillat så vi satte oss och åt allihop. Eller nästa allihop i alla fall. Jasa gjorde oss sällskap till bords men hon åt inte. Det var hennes sista dag på hennes Diet. 11 dagars Cambridge kur har hon lyckats med dennna gången. Mycket grymt gjort tycker jag!!! Inte för att hon alls behövde det verkligen.
Kunde se direkt på hennes ansikte att det gett resultat. Efter det tog vi oss alla ner till garaget och tog bilen till "k"-parken och gungade allihop, fotade och massa annan skoj hittades på :-)

               

    
    

Lite av bilderna som togs :-)

Jasa fick även med lillan på kort när hon för fösrta gången står alldeles själv riktigt, riktigt länge :-) Min lilla zigganka :-) Detta var hur kul som helst tyckte hon sedan då hon upptäckte att hon verkligen kunde.
 ♥  ♥  ♥ 


"Så här fick jag mitt jobb på IKEA "

Hejsan!

 

På gymnasiet gick jag Barn och Fritidsprogrammet på Bäckadalsgymnasiet, mellan åren 1995-1998. Med inriktning på Barn och Ungdomar med behov av särskilt stöd. Under gymnasietiden medverkade jag aktivt i föreningar som; Ungdom Mot Rasism, United Sisters, Vätterhems Ungdomsgrupp m m

 

Jag är född i Sverige men mina föräldrar kommer ursprungligen från forna Jugoslavien. Mina kunskaper i tal och skrift vad gäller svenska och serbiska är flytande. Även kunskaperna i engelska är goda. Och så har jag gått sommarkurs i spanska.

Mina intressen är att träna på gymmet (Friskis & Svettis), åka inlines, umgås med vännerna och Min fästman Sidney Ssempala, som är anställd hos Er.

 

Just nu så praktiserar jag på Brunnstorpsbadet i Huskvarna, via Norrahammarsbadet.

Under hösten 2001 (sept-nov), var jag på Interpraktik i Portugal – tack vare ett internationellt stipendium som jag fick av Internationella Programkontoret i Stockholm. I Portugal jobbade jag som ungdomsledare.

Följande kommer mer utav min arbets- och livserfarenhet:

 

Sommarkurs i Spanska, juni-aug 2001

Ungdomsutbyte med Spanien (tog emot besök), aug 2001

Ungdomsutbyte med Portugal (tog emot besök), maj 2001

Empleo Evox Rifa – tillverkning av kondensatorer, maj 2000 – april 2001

Ungdomsutbyte med Portugal (besökte), sept 2000

Projekt Unga Invandra Kvinnor, sept 1999 – maj 2000

Vätterhem – Fastighetsskötare & Trädgårdsarbetare, april-maj 1999

Datortek – Grundutbildning i 2 v, sommaren 1999

Jönköpings kommun - Barn och Ungdomsledare, aktivitetsledare, sommaren 1998

 

Övriga erfarenheter…

 

Aktivt Arbete Mot Rasism (Ideellt)

Mångkulturellagruppen under Högstadiet

Jönköpings Ungdomsråd (JUR)

Ungdom Mot Rasism

Vätterhems Ungdomsgrupp

United Sisters

 

Interna Referenser

 Sidney Ssempala, Maersk Inlagring – 317629

 Anders Kock, Gruppchef, Prepack CDC – 369405

 Claes Nyberg, Platschef Maersk Logistics Torsvik

 

 Externa Referenser

 Eva Johansson, Ungdomscentret – 036-107306

 Ewa Källström, Arbetsförmedlingen – 036-151026

 Lars Holmstrand, Empleo Personalresurs AB – 0500-488200

 

Branka Draguljevic


Detta togs förra året när Kamprad var och hälsade på, på Torsvik.
Första gången jag och många andra som jobbat där sedan 2002 fick
träffa honom.





Hitta Damians rutin upplägg när han vart bebis :-)


Mina Rutiner

 07.00 - 08.30 Vaknar jag. Då äter jag gröt till frukost!
Skulle jag vakna innan 07.00 får jag en  flaska välling först & gröt 1-2 timmar efter.

 

   10.00 Lite banan/annan frukt till mellanmål.



  11.15  sover jag middag nr.1 i min säng, (ej somna i famnen)
ca. 1,5  timme.  ( INTE LÄNGRE ÄN SÅ)            



   13.30 LUNCH  lagad mat/burkmat. (HELA BURKEN)                        
 Vatten först när jag ätit  upp ! Till efterrätt kex,frukt eller annat gott.



 BUS O LEK!!!
 



   15.00 Dags att sova middag nr.2 ca. 1,5 timme. Precis som tidigare, i sängen icke somna i famnen.
(INTE LÄNGRE ÄN TILL 16.30)

 

   17.15 Kvällsmat lagad mat/burkmat. (HELA BURKEN) 
Vatten först efter jag ätit upp! Till efterrätt Kex,frukt eller annat gott.



   18.30  badar jag en stund.



   19.00  NATTNING med en flaska välling.




 Läggas i säng direkt, EJ somna i famnen)                                      



INGEN VÄLLING UNDER NATTEN!!!( Ev. lite vatten bara.)


Sen kväll...........

Branka Draguljevic Käka pyttipanna med ägg och bröd till nu :-) Sen ska jag steka pannkakor :-) Hmmmmm neeeee ingen vampyr än men nästan :-/ Blodsugarbiten kan jag nog bocka av dock :-)

Branka Draguljevic
Branka Draguljevic
Ufffft, propp mätt nu :-/ Övermätt verkligen :-/ Orkar knappt fixa pannkakorna nu :-( Visste att jag borde gjort det först o sedan ätit maten. Nu ligger maten i magen o tynger ner mig oxå :-) Men, men måste steka dem nu annars åker smeten i vasken :-.( inte så bra att låta den stå över natten skulle jag inte tro..... :-/ Hinner nog bli klar innan vampyr dags :-) hahhahahahahah
about an hour ago · ·
Branka Draguljevic
Branka Draguljevic
hmmmm, 20 minuter senare o endast en lyckad pannkaka :-(
3 eller 4 slänngda! OOOOPS!!! Var ingen bra ide alls att ställa sig o fixa pannkakor så här sent......

Ska göra ett nytt försök med en annan stekpanna nu.....
55 minutes ago · ·
Filip Kristensen
Filip Kristensen
mmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... nu ja ble hungrig :P
33 minutes ago · ·
Branka Draguljevic
Branka Draguljevic
Hade kunnat komma över o käka..... finns massor nu o ingen som verkar intresserad av dem här hemma, i alla fall inte nu :-/
Blev just färdig med den sista! :-)
13 minutes ago · ·
Branka Draguljevic
Branka Draguljevic
Var nära att ge upp efter att ha misslyckats med ytterliggare 2 till efter de 4 första som jag fick slänga. Men blev nog ett tjugotal som e super BRA & GODA :-) Ska aldrig mer ställa mig och ge mig in på pannkakor på allt för full mage i dubbel bemärkelse, ömma ben & fötter, ont i ryggen och trött som en stock.....

Kanske inte lika farligt som om att jag hade satt mig bakom ratten för att köra en sträcka på 2 timmar. För de första 30 minuterna var katastrofala :-) Så fråga e hur långt jag i så fall hade kommit :-/
3 minutes ago · ·


Detta är vad jag har pysslat med :-) FACE BOOK & av min status där så vet man även hur det gått :-) hahahahha

Tiden för detta stämmer inte hundra med detta inlägget men det är kanske 10-15 minuter som skiljer åt från verkligheten. Då det tog mig en liten stund från att jag kopiera till att få till det att se "bra ut", läsbart i alla fall.

Rocksjön i eftermiddag med familjen.


Sitter just nu och väntar på att barnen ska vakna från sin middags lur. Det var ett bra tag sedan Damian och Colin sov middag. Men idag så kände jag att det var det de verkligen behövde. De hittade bara på en massa dumheter, ramlade runt, slog sig - allmänt kink bus. Minsta lilla och de grät och skrek på varandra.
Jag behövde inte mer tecken på att de va av trötthet egentlign och inte vanlig kul-bus. Så de fick lägga sig.
Det tog inte alls lång tid innan de deckat av. Nu har de sovit i en och en halv timmer snart. Så pigga och fulla av energi kommer de att vara när de vaknar snart. Då ska dem och även lillan få något i magen så tar vi oss ner till Rocksjön och badar allihop.

Det är en riktigt kanon sommar med sol och värme :-) Så härligt! Visst har det varit lite jobbigt just att vara hemma när det är så varmt och om nätterna har det varit lite svårt att sova. Men det har inte varit så farligt som jag trodde att det skulle vara att gå gravid hela sommare. inte ännu i alla fall. Kan ju hända att det blir tuffare allt eftersom. De är 8 veckor ungefär till Bf. Det är snart, snart, snart. Men fram till dess så är de ca två och en halv vecka kvar tills Sid börjag jobba igen :-( Så då kommer jag att vara ensam med min enorma mage med barnen :-/ Får se hur det kommer att gå. Då är det ca 2 veckor som jag ska fylla dagarna med något kul. Helt själv med de i 2 veckor utan något som helst inplanerat. WOWWW! Känner jag nu..... Visst kommer Sid hem på eftermiddagen och så men ändå.

Sedan är det inskolning för lillan på förskolan. Grabbarna börjar även dem då skolorna börjar. Men de är det inte några konsigheter där. De är samma ställe, samma tider som innan sommarlovet. Lite nya kompisar som börjar på deras avdeliningar men inga större förändingar. Då kommer jag ha lite tid att vila upp mig innan det är dags förhoppningsvis. Det blir ca 3 veckor efter inskolningen som jag får lite tid över bara för mig och magen. Om allt går bra så att säga. Och om inte bebisen bestämmer sig för att titta ut tidigare eller senare.

Så nu hoppas jag på att sommare håller i sig som den varit tills nu ända till slutet på september.

Har nog nämnt det för dem flesta att jag kommer komma ihåg de fina sommrarna lätt :-) 2006 första barnet och 2010 första graviditeten under hela sommare :-)
De kommande sommrarna får vi se hur det blir. Men hoppas på att nästa sommar 2011 kommer vara lika fin så jag kan lägga till den, till lätt att komma ihåg de fina somrarna. Blir första sommare med hela familjen "hemma" då. Alla ska vi vara "lediga" på ett eller annat sätt då. Barnen 3 av 4 kommer ha sommarlov och både jag osh Sid f-lediga :-) 

Märker nu hur mycket bättre vi alla mår av tiden vi alla är tillsammans :-) 

NU kom lillan ner med Sid, så dags att dra mig ut till köket nu..........
   

Sömnlös med bakis känsla :-/


Blev inte mycket till sömn inte. Efter att jag stängt ner datorn och lagt mig, smsade Sid presic att de skulle börja åka hemåt snart. Jag låg å vred och vände på mig, kunde inte somna alls. Just som jag börja slummra så messade han igen ca en och en halv timme senare efter att de börjat åka. De var framme - han undrade om jag ville komma ner och köra hem bilen från Österängen. Men efter min oroliga mage och ingen sömn gjorde att jag avstod. Det snurrade i huvudet lite lagom och magen var knas fortfarande. Trodde att det skulle släppa när han väl var hemma men icke. Fortfarande är magen lite orolig. Ska ta mig ork att koka havre gröt.Iinte för att det tar tid men jag känner mig orkeslös, matt och über trött.

Ute är det riktigt hett idag med. Tror dock inte att varken jag eller Sid orkar hitta på något speciellt. Men hulliganerna och terroristen är i full gång.

NU vill mina ha gröt också så ska ta mig till spisen och koka den.....

Ojjjjj Ojjjjj Ojjjjj

Japp Ojjjjjj!!!!

Klockan är snart 03.00 för att vara exakt så visar klockan på datorn nu 02.53.......
Har skrivit av mig lite, ätit lite och försökt ta Gravid-ego bilder. Måste lägga mig nu och sova! Känner mig alldeles snurrig i huvudet av trötthet och magen fortsätter att vara orolig. Men jag måste få lite sömn i alla fall. Så en av oss är piggelin imorgon :-)

Det dröjer nog ett tag till innan Sid kommer hem...............

Magen och jag v.31+2

Här kommer samma foton igen bara i miniatyr istället........


Vecka 31+2 Gravid-ego bilder.

Har i alla fall försökt få till några bilder på mig och magen nu. Tog en bra stund innan jag överhuvudtaget lyckades att få det att synas vad bilden föreställer :-/ ILLA, ILLA!!
Jag som vart expert på att ta ego foton på mig själv förr.
Inte helt nöjd med kvaliten på dessa men nöjer mig för denna gången.

Kanske är dags att be en fotograf ta lite bilder :-)
















Några av gravid-ego korten hann jag bara lägga upp innan batteriet på kameran lade av :-(
Reasten kommer när jag laddat batteriet. Eller kanske kan ta minnes kortet och fortsätta på det stationära. Måste kolla.......































Så nu fick jag äntligen med resten av korten med........





Måste rensa, rensa, rensa......tankarna.


Vet inte en var jag ska börja, men jag måste sysselsätta mig nu känner jag. Jag har ingen ro i kroppen alls. Har en konstig magkänsla på det hela nu med. Det vart redan för mycket från alla håll och kanter den senaste veckan.

Allt kommer som vanligt på en och samma gång. Och så kom "grabbarna" på att de skulle åka till Vadstena på någon klubb som har sommar öppet på måndagar. Jahopp typ! Det är inte som att det ligger 10 minuter bort heller.

Alla känslor rör ihop sig hos mig till en härva. Så jag vet inte hur jag ska lösa den. Eller bara stilla mig själv lite. Inte bra för bebisen i magen att jag är sånt känslomäsigt vrak nu. Kan känna att bebben känner min oro. Mycket mer rörelse där inne nu. Tror även killarna känner av det hela lite. De sover inte ännu heller. Visst kan det vara värmen som gör sitt också. Så som svalkande vindar och regn inte infinner så är det med lugnet innombords nu. Värmen klagar jag inte på det minsta faktiskt. Då jag klarar det alldeles utmärkt. Trodde att jag skulle tycka att det var hur jobbit som helt men njuter verkligen av att det är riktig sommar.

Idag har varit en hemma dag hela dagen i stort sett. Jag har njutit av solen på våran balkong. Killarna har spelat xbox, sid har chillat och lillan sovit en hel del. Hon har varit lite kinkig. Hon fick vaccin i torsdags, blev snorig i fredags och en massa tänder som tittar fram nu. Måste vara riktigt jobbigt. Men har gjort allt för att hon ändå ska må bra och känna sig trygg. Min lilla :-)

Gårdagen är förklaring till varför det blev en hel dag hemma idag. Vi var och badade på Rosenlundsbadet. SUPER KUL!! Blev vattnet i 3 timmar tror jag. Jag älskar vatten!! Och det gör mina grabbar med :-) lillan ska vi inte prata om......hon blev vansinnig på Sid när han tog upp henne ur vatten. Hon fäktade och slog med händer och armar på honom. Så kul att se :-) Även när jag skulle ta med henne från den ena bassängen till den andra så ville hon slänga i sig. Hon slet sig från mina armar, kunde knappt hålla kvar henne. Så fort vi kom i vattent igen så vart hon hur lugn som helst. Hon till och med sjöng för mig.

Men jag tog mig ut för att träffa S och fika med henne vid 20 tiden :-) Ema och kompis slog sig ner med oss med :-) Så en del tjatter och skratt blev det. Kom hem strax innan 23 coh bytte av Sid. Och nu sitter jag här med en orolig mage. UCSH!

Vet inte vad som verkligen rör till det så mycket i magen. Eller aaaaa vilket som påverkar mig mest nu.

Veckan har varit som den har varit, kansig på allat håll. Att Sid åkte "bara sådär". Jag har ju en ständig rädsla att det ska hända något någon av oss om vi inte är med varandra. Kanske även lite hunger som gör sitt nu med eller latten som jag intog under fikan.

Känns som att jag hela tiden behöver gå och SKITA :-/ Så knasig är min mage på grund av allt.
Måste hitta lugn på något sätt. Måste få mig lite sömn. Hur jag nu ska lyckas med att somna.

Lovade killarna att jag skulle lägga mig inne hos de på en av extra sängarna. Men vill inte det egentligen längre. Åhhhh, borde inte sagt att jag skulle göra det....... Känns som att jag rör till det ännu mer i min lilla värld då. Inte alls läge för det just nu. Så om jag skulle lägga mig i våran säng som vanligt och förklara för de imorgon eller om de vaknar. Vill kunna höra lillan dessutom om hon skulle vakna till eller så. Känns som att jag inte skulle göra det på samma sätt om jag somnar nere.

Väntar på att Sid hör av sig att de kommit fram och ta något litet att äta innan jag bestämmer mig för var jag ska lägga mig.

Snacka om att tala om TROLLEN, eller i detta fall skriva. Jag hann bara skriva färdigt att jag väntar på att Sid hör av sig som jag i samma stund får sms av honom :-/ SCARRY!

Så nu får jag ta mig något att äta.....och se sen.

.


Har ingen lust att sitta här alls med att traggla igenom allt som hänt på sistonde just nu. Jag kommer att göra det inom kort. Då jag känner att jag kan ta mig tiden att verkligen ransaka allt. Just nu vill jag bara njuta och ha roligt men familjen :-) Visst kommer jag bli tvungen att ta den tiden, för annars kommer det ändå att hinna ikapp mig förr eller senare.

Just nu är det mysa med kudden som står på shemat efter att killarna lagt sig.

Får se når tiden kommer och orken finns..........


Mycket nu.......


Alldelles för mycket just nu som händer, vet inte ens vart jag ska börja. Det bubblar under ytan för fullt men försöker hålla trycket nere just nu. Ska inte tillåta mig själv att låta det svälla över. Har ingen ro i kroppen att sansa mig och skriva ner allt trots att det finns hur mycket som helst som jag borde skriva av mig. Kanske skulle trycket lätta då. Jag ska se om jag kan ta mig tiden att sansa mig senare under kvällen när barnen lagt sig och även tjejerna åkt hem.

Lillan sover middag, pojkarna sitter i soffan med tjejerna och Sid som ska iväg snart. Så jag blir hemma med alla kidsen själv. Får se om vi tar oss ut en lite sväng innan deras pappa kommer. Ska inte behöva sitta inne och bara vänta tills han dyker upp. Vi skulle eventuellt kunna gå ner en sväng och bara chilla någonstans i närhete. Tror alla är rätt så trötta så långt hemifrån kommer vi inte. Om så bara ner på gården. De är om de vill som sagt bara. Ska höra med de :-) De fick visserligen nycklar av Sid i fall de ville vara kvar hemma och även jag och våra tre små hittar på något. Kan vara bra för mig att komma ut och sysselsätta mina tankar med annat än det som hänt de senaste dagarna.

Kommer inte ställa in mig på något just nu utan jag känner efter.

Kom just på att det nog bara är D som sitter med i soffan, C ligger i sin säng. Han vart för trött verkade det som. Ville inte alls äta sin frukost och hittade på massa bus i stället. Så han fick lägga sig igen. Så ska se till att han får i sig något nu med en gång.

De känner nog av att det är mycket just nu som ligger i luften dem också. Så de blir lättare kinkiga för saker som aldrig hade berört de i vanliga fall. Och utöver det har vi haft full späckade dagar med strand, bad lek i parken, hel dag på A6 osv. Trötthet och oro är ingen bra kombination alls.

Även lillan verkar blivit rubbad i sin annars mycket lugna humör och bra sov rutt. Eller så är det bara så att hon inte längre känner att hon behöver de tidigare långa middags lurarna. Hör att hon redan vaknat, om hon ens hann somna så att säga.

Så nu är det bara att gå offline.....

Fixa så lille mannen får i sig något och hämta ner lilla :-)


Allt annat får vänta tills senare!!!!

MINA BARN FÅR GÅ FÖRAE ALLA OCH ALL ORO! DEM GER MIG LUGN :-) VÄRLDENS BÄSTA MEDICIN MOT ALLT!!!
TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK OCH ÅTERIGEN ETT HUNDRATALS GÅNNGER TACK FÖR ATT NI FINNS, ÄR SÅ UNDERBARA OCH FRISKA. MINA 3 FINA! :-)

Redo för att börja dagen nu.

Jag vart tvungen att ta mig upp på toa för 45 minuter sedan. Funderade en stund på att sova en stund till men besämde mig för att slå på min lilla pinki istället. Så nu har jag kikat runt på allt som jag brukar och avslutar här nu. Ska ta mig en dusch och se till så resten i huset vaknar och gör sig redo att dra ut i det härliga vädret.

:-) :-) :-) :-) :-)


Lördag natt har det hunnit bli =)


Och här sitter jag nu efter att har förberätt mer eller mindre allt som vi ska ta med oss imorgon på vår lilla badpicknik. Vi får se vart det bär av men det blir inte långt. Antingen Åsasjön eller Axamo. Kikade just in på Jkpg turism sida för att kolla vilket som är mest rekomenderat och som jag tycker så faller just axamobadet mig mer i smaken. Det var evigheter sen både jag och Sid var på någon av dessa två platser. Tror jag var vid axamo senast när Damian var nyfödd. Sid kommer knappt ihåg om det kan ha varit med skola som han var vid någon av dem. Och det är lite mer än 10 År nu typ :-/

Men allt är så gott som klart i alla fall. det ända vi behöver göra när vi stigit upp allihop är att stoppa i oss lite frulle och åka direkt efter det :-)

Jag har fixat:

* Lagt fram frukt och snacks.

* Blandat saft och lagt in i frysen.

* Fixat köttbulle mackor, slagit in dem en och en i plastfolié.

* Även gjort kall pasta sallad med kyckling.

* Skurit upp gurk stavar.

* Plockat fram killarnas badbyxor, badleksaker och badhandukar. (Så de är helt klara.)

* Även ställt fram filt och handuks väskan.

* Gjorde " Tosca Annanas" som vi ska äta strax. Som varulvar mitt i natten!

* Innan allt detta var jag och Sid óch handlade allt också.

Jag tycker i alla fall att jag varit super duktig och att jag förtjänar att få koppla av helt och hållet imorgon och bara få njuta av allt. Inte ens lufta ett finger ;-)

Vi får se när vi väl kommer upp imorgon å'  kommer iväg. Kan hoppas på att få sova ut lite.  Kanske till 11 i alla fall. Det borde räcka för alla. Det är bara lillan som kanske vaknar tidigare, då hon är den ända som sover i huset. Killarna är uppe och kollar på film med tjejerna och sid. Jag lär stupa som en skjuten soldat bara jag tar mig upp till sängen.

Ska nu äta lite utav mina härliga annanas ringar, fullt övertäckta av mandel geggamojs :-)

NATTI NATT, ZzzzzzzzzzzZzzzzzzzzZzzzzzzz

Åhhhh så kom solen nu :-)

Skrev för en liten stund sedan att de där lilla extra solskenet inte infann sig riktigt. Men nu gör det det :-) Så ut på balkongen för mig del nu :-) Och njuta av ensamheten!

Toni och Tania är här :-)


Tjejerna kom igår kväll och ska vara här till onsadag är det sagt.
Vi får se vad vi hittar på under tiden de är här. Eller om vi bara tar det lugnt och njuter alla tillsammans med någon lite picknik osv. Mat och gott sällskap är alltid roligast. Man behöver inte mycket mer än så :-)

Morgonen flöt på någorlunda som vanligt med lite små gnäll från Herr D vid frukosten men inget som hör till ovanligheterna. Sid åkte iväg till sin match och vi skulle iväg till parken (Kålgården). Då jag inte orkar eller kan utan bilen ta mig mycket längre. Så fick det bli parken vi skulle utfroska allihop. Plus att det inte är riktigt sol o bad vid vättern väder. Varmt är det men det där lilla extra solskenet infinner sig inte riktigt.

Strax innan vi ska börja ta på oss skor å så, så kommer jag på att vi har vagnen i bilen :-(

GHHHAAAAAAAAA!!!

Så typiskt....

Ringde och ringde till Sid för att se om han har möjlighet att svänga förbi hem med den innan matchen men fick först inte tag i honom. Inte lätt att ta samtal mitt i match upplägget kanske. Han ringde upp så snart han kunde men tyvärr så fanns det inte tid för honom att ta en extra sväng hem. Tjejerna vart snälla och kunde gå med killarna själva och låta killarna leka av sig.

Så istället sitter jag här nu och har lite egentid. Donna ligger i sin säng och vilar.
Så helt tokigt blev det ändå inte :-) Jag får ta mig en sväng senare och kanske tom ta en fika på stan eller annat mysigt. Det är fotboll som gäller hela dagen i stort sett här hemma, så inget dem kommer sakna mig för direkt om jag går iväg. Sid kommer hem från sin match runt fyra tiden. Så då får vi se!





Super seg......



Är jätte trött nu, men lite uppdate bara.

Idag har varit att ordna lite med papper och så på förmiddagen. Alltid lika tråkigt. Men nu är det gjort för denna gången i alla fall. Grabbarna har spelat xbox en hel del, Donna sovit lång middag. Efter det släppte Sid av oss på lekparken (Kålgårdens). Där var vi i över 2 timmar skulle jag tippa på i alla fall. Vi kom dit vid 18 tiden och vi var tillbaka i bilen vid 20.30 ungefär. Killarna fick verkligen leka av sig ordentligt. Även lillan som blev 1 år idag sprang runt med hjälp av vagnen. Tog sig även fram genom att krypa. Stackarn rev upp stor tån precis i slutet. Kul hade jag med då jag stod och tjata massor med liet andra päron. Både kända från förr, från dagis och några nya :-) Väl hemma fylldes de små magarna på lite och jag åkte iväg för att köpa blöjor bla som vart helt slut idag.

Kommit hem, ätit även jag och här är jag nu.......

Skulle egentligen bara kika in om jag det vart någon som kommenterat eller överhuvutagen någon som kikat in hos mig. Visst är det så att det finns lite nyfikna, som tyvärr inte avslöjar/t sig. Lite tråkigt :-/ Kul och se vem det är som kikat in även om det inte funnit det så intressant. *SNYTF, SNYFT* :-) Ne, jag bryr mig inte så mycket att jag går ner mig :-) Utan bara kul att se vem det är som varit inne och bläddrat igenom typ alla inlägg.
Inte så många men ett tio tal i alla fall och det är tio mer än jag vet i alla fall vilka det skulle kunna vara överhuvudtaget. Och de tio har verkligen gått in på alla mina sidor/inlägg. Sen om de har läst eller inte det kan jag ju inte se heller.

Så om någon av er hittar hit igen och läser detta kan ni väl bara säga hej :-) Det räcker!

Vore super kul!!! :-)

Men nu ska jag ta och kika runt lite i resten av syber-rymden och sedan blir det mys med kudden.

RSS 2.0