Onsdag, bara onsdag....


? ? ? ?


HMMMM?

Torka, torka, torka............

Men onsdag är det i alla fall :-) Och imorgon är det torsdag och då ska vi äntligen på Ultraljud. Jätte kul att äntligen få se den lilla i magen, känner gör jag nog varje dag hur den lilla sprattlar och har sig :-) Började nog känna för cirka 3 veckor sen nu. Ska bli kul att få ett bf datum som är lite mer exakt okcså.
Då kan jag börja räkna ner veckorna :-) hihihihihihihiiiii

Veckor som inte är många kvar är tills de att sid ska vara hemma i 2 månader tillsammans med oss. Hela juni och juli ska vi få vara tillsammans hela tiden dygnet runt allihop. Ska bli så skönt! Jag behöver verkligen det eller vi behlver det allihop lika mycket. Hoppas på att solen hinner komma och bli starkare till då så vi kan hitta på massor av skoj ute. Att bara vara, koppla av, njuta, göra det vi vill när vi vill, slippa stressa och allt.

Sen får vi se hur jag mår, hur mycket jag orkar osv. Förhoppningsvis så ska det gå bra allt och då är jag hemma en månad kanske lite mer "själv" igen. Sen så om allt går bra så kommer den lilla bebisen och då är det dags för Sid att vara hemma igen 10 pappa dagar till en början. Får se allt eftersom hur "jag får ihop" det här hemma mend en ny lite, ev Donna hemma beroende på var eller om hon får dagis plats. Har sökt för länge sedan men det är sagt att de inte ska ta in ett-åringar där jag har killarna. Och jag vill ju helst ha henne där också. Trivs så bra men personal och allt där. Killarna STORTRIVS!!! Men, men får se om jag har henne hemma då istället tills nästa termin och hoppas att hon då får plats där eller om jag/vi låter henne börja någon annanstans först och sedan ansöka om snarast flytt som möjligt till "K". Killarna kommer att få gå sina 3 dagar 15 timmar.

Men de kommer minst saggt vara full ruller hela tiden :-) Älskar & hatar att ha mycket att göra........
det beror på vad man har att göra mycket av, heheheehhe.

Idag blir det eventuellt en lunch/glass eller både och på stan med "kusinen" & "syrran". Hahahahahh!
Så snart bör jag röra mig uppåt och duscha, fixa mig och se till att lillan vaknar så hon oxå får i sig frukost.
Hon e nog vaken förresten men hon ligger snällt och tyst kvar i sin säng fortfarande. Så perfekt om hon vill göra det en 15-20 minuter till medan jag duschar i alla fall :-) Annars får det bli en snabb dusch tillsammans :-)
märker om hon hör mig när jag går upp vad hon känner för om hon hör mig. MIN LILLA PRRINSESSA!!!

Ska ta och palla mig upp nu......


Höjdrädd/Helikopter Morsa?

Hjälp vet inte vad det tagit åt mig, satt ute på balkongn med barnen innan en stund i den varma härliga solen. Men njut nix vad e det:-/ Varje lite rörelse barnen gjorde, gjorde så det vände sig i magen hela tiden :-/ USCH!!!     Kan fortfarande känna av det fast vi nu kommit in och sitter i soffan. Har som en klump i magen av oro....
Har aldrig haft höjdskräck tidigare, men det kan man säker utväckla som allt annat.
Kunde inte njuta alls....................

Får passa på att sitta där när killarna är på dagis nästa vecka och lillan sover middag.
Så hoppas på lika fint väder som det är idag!

För denna veckan har jag inte varit still en enda stund. Har fixat och donat hela veckan i stort sett.
Har grov svabbat golvet i köket o hallen. Som Sid sa jag använde Klorin men lite vatten inte tvärtom. Hihhihihihhi :-) Men ska det vara så ska det vara!
Har klätt om sittdynorna på köksstolarna. Handlade in tyget på IKEA så klart, för knappt 60kr till alla 6 stolarna. Mycket nöjd med det!
Sofföverdragen blev äntligen rena också, gardinerna likaså.
Fixade till sladd härvan i hörnet vid fönstret, Äntligen!
Putsat fönstrena i vardagrummet och köket.
Under hela tiden har jag haft tvätt i maskinen utöver gardiner och sofföverdragen alltså.
Maskinen är igång även nu........

Har även hunnit med lite bus och mys med Donna :-) Killarna har varit på dagis.
Jag och Donna har tagit en liten promenad både tisdag och onsdag innan vi hämtat upp killarna vid 14.00.

Så ja, jag tycker jag varit riktigt duktig denna veckan!!!

Jag är ju gravid också, och bara det är ett heltids jobb Juuuuuh.....

RSS 2.0