Dagen..........

Plats: Hemma i soffan

Gjort: Vakna tidigt, umgåts med barnen, ducshat alla kidsen, fixa fusk luch......

Planer för resten av dagen: hmmmm ?

Ikväll: Bara ta det lugnt troligtvis

Lyssnar på: Future love Remix med Kritinia Debarge Feat Fabolous

Läser: Bloggar och FB

Humör: Glad, lycklig och små trött

Ätit: Bullar & makaroner

Dricker: Inget just nu men kanske skulle göra mig en god kopp te.


Underbar dag med bullbak!

En underbar dag hade vi igår trots knappa 2 timmar sömn. Var ivägoch lämnade grabbarna på dagis och sedan raka vägen hem för att baka bullar. MUMS!!! Llillan sov medan jag degade ihop ingredienserna. Sockret tog slut så tog på oss och sprang ner på ica här hos oss. Mötte en av våra tanter, gick med henne lugnt hemåt, pratade massor. Tycker det är fantastiskt kul att hon är så pigg, 84 år gammal. Väl hemma så forsatte vi att baka tillsammans jag och lillan. När näst sista plåten var i ugnen så kom min älskling hem. Vi åkte iväg för att kika på my bilbarnstol, vagn och lite tillbehör. Åkte efter det till dagis, hämta pojkarna och sedan även till 1klass för att se om de hade något annat. Men det blir nog det vi hittade på Baby proffsen som vanligt :-) Sid sprang in och hämtade sitt paket på karnells medan vi väntade i bilen. Vad som var i se fotona....... :-)
Vi kom hem, åt lite bullar, fotade vagnarna för att lägga upp de på Blocket. Jippie en ny vagn till sessan bara vi får sålt på de vi har nu! :-) Sedan var det bed time för barnen. Även vi slocknade kan jag säga.



Kom fotona i omvänd ordning....... men, men. Det tar  för lång tid att ändra så det får vara för denna gången. SORRY!!!

?

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, det är bara för mycket just nu. Önskar verkligen att jag bara kunde gå i idé. Sover dåligt äter dåligt, känner mig ständigt stressad, seg, trött, orkeslös och så kryper ångesten fram över att jag inte gör något bra heller. Aaaaa bara eländigt just nu........ Höst, mörker och kylan brukar ta fram de känslorna hos mig. Plus på det då att jag kämpar och kämpar med kidsen dygnet runt.

Idag vart lagom stressig, upp kl 06.15 för att grabbarna skulle fotograferas kl 08.30. Så de skulle vara där en stund innan. Det tar ett tag att duscha, klä alla och äta frulle :-/ Kom iväg i god tid för att hinna utan att behöva sringa dit. Men kylan och blåsten gjorde att vi skyndade oss i alla fall. Komdit och det första jag läser på dörren in till hallen-Fotograferingen inställd. Ny tid 11/11 samma tid :-/ SUCK SUCK SUCK! Jahopp gick in och upptäckte att vi var de ända där, de var iväg och käka frukost allihop. Gick in och väntade det var inte mycket annat att göra.
Kom hem med Donna, fixade mig frukost/lunch. (pommes o nuggets) Somnade en stund, sedan rusade vi iväg till BVC, hem igen och hämta killarna. Låter kanske inte lika jobbigt som jag upplevde det men men.......

RSS 2.0